Een suikerarrangement: nu ook in Nederland en België

Het is algemeen bekend dat succesvolle mannen en vrouwen het prettig vinden om met jongere relaties een leuk contact te hebben en daarvoor willen betalen in welke vorm dan ook.

Eveneens vinden veel jonge mensen het leuk om met charmante oudere heren of dames, waarvan ze het een en ander kunnen leren, iets te ondernemen.

Daarstaat natuurlijk een vergoeding tegenover.

Er was al seekingarrangement.com, maar ook het Nederlands taalgebied is wel ‘in’ voor deze vorm van betaald gezelschap……..

Het gaat om suikerarrangement.nl en suikerarrangement.be. Juist ja voor die dames die een suikeroom willen en andersom jongere jongens die wel van een suikertante houden.

Een arrangement of overeenkomst maakt een Suikeroom of Suikertante met zijn of haar Suikerbabe. Dat is geen geschreven contract, maar een voor beide partijen duidelijke afspraak over wat er van elkaar wordt verwacht en welke materiële vergoedingen daar tegenover staan.

Die afspraken zijn gebaseerd op volledig respect en eerlijkheid tegenover elkaar. De website moedigt beide partijen aan om vooral eerlijk en oprecht te zijn over bedoelingen en verwachtingen en dat ook duidelijk aan elkaar kenbaar te maken.

Bij Suikerbabes kan het zijn dat ze een aanvulling willen op hoge woonlasten of studiekosten. Misschien vinden ze het leuk om te gaan winkelen voor kleren of leuke snuisterijen. Coaching bij hun ambities om een bedrijf te beginnen? Alles is mogelijk.

Lees ook:Sugardaddy geeft tips aan mannen hoe om te gaan met jonge maîtresse
Lees ook:21 orgasmes met 1 condoom
Lees ook:Steeds meer Nederlandse studentes zijn ‘sugar babes’
Lees ook:Suikeroompjes die betalen voor aantrekkelijke te jonge meisjes
Lees ook:Deining over seks in het zorgpakket

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>