Eigenaar Yab Yum wil de seksgeheimen van de club onthullen

Deze week was het nieuws dat de (vergane) glorie van de luxe seksclub Yab Yum hersteld zou worden tot een museum. Wat en hoe precies was ons nog niet duidelijk.

Maar de huidige eigenaar is het daar helemaal niet mee eens. “Amsterdam heeft een club als de Yab Yum nodig, simpel………”

Zo meldt Chris Kraypoel in een interview met QUOTE.

“Het is dan ook nog steeds het plan om weer als bordeel open te gaan. In de tussentijd zullen bezoekers aan dit stukje cultureel erfgoed welkom zijn. Maar dan heb je het dus hooguit over een paar maanden.”

Hij wil van Yab Yum voorlopig een interactieve expositie maken. “Ik noem het graag een kijkje achter de schermen. Ik denk dat veel mensen het spannend vinden om niet alleen te zien waar het allemaal gebeurde, maar bijvoorbeeld ook eens te kijken in de dokterskamer. Of om meer te weten te komen over de geschiedenis, de manier waarop er vroeger werd geadverteerd, de ontwikkeling van het champagnemerk, noem maar op.”

Amsterdam heft immers al Het Sexmuseum en dat is niet iets Kraypoel kan boeien. “Bij ons wordt echt een mysterie onthuld. Het motto was altijd ‘what happens inside, stays inside’. Natuurlijk weten medewerkers wie er kwamen en zijn er ook in boeken en artikelen best veel namen genoemd, tot aan leden van het koninklijke huis aan toe, maar van ons heb je het nooit gehoord. Toch vind ik dat je over dat verleden niet altijd geheimzinnig hoeft te doen. Iedereen weet toch dat iemand als Klaas Bruinsma hier vaak kwam?”, vertelt Kraypoel.”

Lees ook:Hoeveel seks is er op Lowlands?
Lees ook:Prostitutie-kenner Rob van Hulst publiceert boek over Casa Rosso
Lees ook:Zo verzorgt pornoster Bobbi Eden haar vagina
Lees ook:In Amsterdam Zuidoost kun je met vragen over seks naar de lovecoach
Lees ook:Olympische Winterspelen-babes laten Vancouver-sneeuw smelten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>