Voorlichting voor Haagse hoerenlopers

Voorlichters van Spot46 en het Regionaal soa-centrum gaan vanmiddag in en rondom de Haagse Doubletstraat klanten van sekswerkers inlichten over veilige seks en onderbetaling in de prostitutie.

De organisaties hopen hiermee dat de omstandigheden waarin prostituees werken verbeteren………..

Er worden flyers uitgedeeld om klanten te wijzen op hun verantwoordelijkheid voor het melden van signalen van uitbuiting of gedwongen prostitutie en het betalen van een eerlijke prijs.

Na gesprekken met sekswerkers bleek dat klanten regelmatig minder dan de minimumprijzen willen betalen en dat prostituees door concurrentie soms niet anders kunnen dan deze prijs te aanvaarden.

De klanten worden ook ge├»nformeerd over veilige seks met prostituees. Klanten kunnen zich tijdens de actie in een mobiele kliniek gratis en anoniem laten testen op SOA’s. Na een week ontvangen ze de uitslag per sms.

Naar aanleiding van de extreem lage prijzen die sommige klanten bieden voor seks, deelde Spot 46 eerder al raamstickers met minimumprijzen uit aan prostituees.

Lees ook:Helft Haagse hoerenlopers doet het met de blanke sabel
Lees ook:Eerste nummer ‘hoeren-glossy’ is uit
Lees ook:Haagse hoeren krijgen keurmerk voor fair trade safe sex
Lees ook:Nigeriaanse prostituees pezen 3 dagen gratis
Lees ook:Zwitserse effici├źntie: beveiligde drive-in seksboxen voor prostitutie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>