Bejaarde prostituees gezocht voor reünie!!!

Het Appie Baantjer Museum in Amsterdam organiseert een reünie voor prostituees die in de jaren ’60 op de Wallen werkten.

Directeur Raoul Serrée wil nog eenmaal de dames die in de ‘goeie oude penose-tijd’ achter de ramen stonden, bijeen brengen.

Uit de tijd van de Cock met C.O.C.K………….

“Toen Appie Baantjer rechercheur was op de walletjes in de jaren ’60, zag hij niets anders dan Hollandse vrouwen”, volgens Serrée.

“Zij spelen een rol in veel de Cock-avonturen. Tegenwoordig zie je amper nog blond. Het wordt achter de ramen heel internationaal allemaal, Engels is in bijna alle gevallen de voertaal. En dat is jammer.”

Voordat het te laat is, wil het Baantjermuseum in februari nog één keer zoveel mogelijk dames uit die goeie oude penose-tijd bij elkaar brengen op een reünie!

Ongetwijfeld zullen de door de documentaire en het boek ‘Ouwehoeren’ bekend geworden tweelingzussen Martine & Louise Fokkens ook van de partij zijn.

Om de vrouwen op te sporen, delen medewerkers van het museum in het hele land flyers uit in rosse buurten en verzorgingshuizen.

Volgens Serrée gaat het om de eerste reünie van bejaarde prostituees in Nederland.

Ondertussen zoekt de museumdirecteur ook naar de oudste prostituee van het land. Zij krijgt een hotelovernachting voor 2.

Zat u in de jaren ’60 op een kruk of kent u iemand? Geef u dan meteen op voor de reünie

Lees ook:Blinde toeristen krijgen vandaag verwenbeurt op De Wallen
Lees ook:Prostitutie-museum op De Wallen opent
Lees ook:Hoerenbuurt Alkmaar ligt plat
Lees ook:Hoeren op de Wallen naar de Voedselbank
Lees ook:De penisschilder en zijn kwast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>