Voor overspel naar het budgethotel

Als het gaat om minnaressen en minnaars blijken we toch echt krentenkakkers.

Een suite boeken, champagne bij de roomservice en dan in een bubbelbad?

Vergeet het maar!

De zogenaamde budget-hotels doen goede zaken met overspelige mannen en vrouwen…..

Zo blijkt uit een onderzoek van de datingsite AshleyMadison.com 2700 overspelige Londenaren.

71% van de vreemdgangers doet het het liefst in een hotelkamer van een budgetvriendelijke maatschappij. Van hen boekt 96% een hotelkamer onder een valse naam en 76% betaalt ook nog eens handje contantje.

Voorts bezoekt meer dan driekwart van de ondervraagden hetzelfde hotel met verschillende ‘lovers’. De populairste locatie voor de hoofdstedelijke Britten is het hotel op de luchthaven van Heathrow: 36% piste er minstens 1x buiten de echtelijke pot.

Goedkope hotelketens als Ibis en Novotel zijn ook populaire keuzes voor buitenvrouwen -en  -mannen. Toch bestaat er een groot verschil tussen de wensen van de minnaressen en de realiteit: vrouwen gaan het liefst vreemd in een luxe hotelsuite.

Lees ook:Top 10 overspel-hotels Nederland
Lees ook:Trailer ‘Fifty Shades of Grey’ maakt Britten reeds botergeil
Lees ook:Weekendje weg goed voor seksleven
Lees ook:Als het Brusselse overspel-hotel kon vertellen…….
Lees ook:Naast zeepjes en de Bijbel nu ook seksspeeltjes op de hotelkamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>