Man mag van vrouw best vreemdgaan, maar niet met haar beste vriendin

Op de vraag aan vrouwen wat het ergste is wat de partner haar kan aandoen, staat vreemdgaan niet eens in de top 5. Slechts 6,7% Nederlandse vrouwen noemt dit als het ergste.

Ook mannen vinden over het algemeen een vreemdgaande partner niet het ergste vergrijp dat mogelijk is. Maar bij de man staat dit wel in de top 3………

Zo blijkt uit onderzoek onder 1075 vrouwelijke en 1883 mannelijke leden van de VictoriaMilan-website.

Het ergste vergrijp is volgens vrouwen (33,7%) ‘agressief zijn of geweld gebruiken’, op de voet gevolgd door ‘me kleineren’ (27,7%). Ook het niet steunen in ambities (8,8%), gedwongen seks (7,6%) en alcohol- of drugsverslaving (7%) zijn volgens Nederlandse vrouwen erger dan vreemdgaan.

17,3% van de mannen noemt overspel van de partner het ergste. Hiermee scoort het een 3e plek na ‘agressief zijn of geweld gebruiken’ (30,2%) en ‘weigeren om seks te hebben’ (20,7%).

Uit diverse onderzoeken van de laatste tijd blijkt inderdaad dat vrouwen van nu minder moeite hebben met het feit dat hun man af en toe een amourette heeft. Ik denk echter dat geen enkele vrouw er koel onder kan blijven wanneer haar echtgenoot en haar beste vriendin het bed delen.

Of Sylvie nou wel of niet belazerd is tijdens haar huwelijk, maakt niet uit, maar ze zal zich verraden voelen. Met zowel Rafaël als Sabia heeft ze intieme details gedeeld. Een affaire kun je het beste maar ver buiten je kennissenkring hebben.

Lees ook:Vrouw bij minnaar grotere tijgerin in bed dan bij partner
Lees ook:Hoe sexy vindt een man het als zijn vriendin met een andere vrouw vrijt?
Lees ook:Mannen glijden op de beste vriendin van hun vrouw
Lees ook:Managers hebben weinig problemen met seks op de werkvloer
Lees ook:Vreemdgaan is levensgevaarlijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>