Broeierige warmte van deze week verhit ook de sekszin

Vandaag is het weer even een koele dag, maar de afgelopen paar dagen mochten we in Nederland eindelijk genieten van zomers weer.

De buitentemperatuur stijgt en daardoor raken de de Nederlanders plots verhit en dat is ook merkbaar in hun seksuele gedrag……..

Op de controversiële datingsite VictoriaMilan.nl stijgen de bezoersaantallen.

Uit een enquête blijkt dat tweederde van hun ledenbestand van plan is om tijdens de zomerperiode een affaire te starten.

Patrick Wanis, Australische onderzoeker op het gebied van menselijk gedrag en relaties, verklaart het als volgt: “Warm weer heeft een enorme invloed op onze hormonen. De zomer is de meest sensuele en erotische periode van het jaar. Op emotioneel gebied staan we meer open en bovendien zijn er veel meer gelegenheden waarop we openstaan voor relaties en affaires, zoals feestjes, vakanties en barbecues.”

Waar mannen vaak de naam hebben op het gebied van buitenechtelijke affaires, kunnen vrouwen er ook wat van. Hoewel 83% van de vrouwen aangeeft dat ze het geen probleem vinden om hun vakantie met hun partner door te brengen, geeft toch 56% aan dat ze deze zomer liever met hun lover op pad zouden gaan.

Lees ook:Werkvloer is broeinest voor seksuele verhoudingen
Lees ook:Machtige mannen en vrouwen hebben de meeste seks-affaires
Lees ook:Philips sextoys for girls & boys
Lees ook:Op deze werkvloeren wordt het meest aan seks gedaan
Lees ook:Monique Sluyter was van de Bunga Bunga-partij bij Berlusconi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>