Op naar het festival: op naar een seksueel avontuurtje buiten de deur!

Het is op en top festivalseizoen. Van de Parade tot aan muziekfestivals en de Zwarte Cross.

De meeste mensen zijn op vakantie of hebben in elk geval vrij en gedragen zich daar ook naar.

Vooral op festivallokaties zitten ook getrouwde mensen nogal los in de luchtige broek. Oftewel: men swingt er danig op los……

Zo blijkt uit onderzoek van VictoriaMilan.

Bijna 30% van de ondervraagde mannen en een kwart van de vrouwen is tenminste 1x vreemd gegaan tijdens een muziekfestival.

Vooral onder mannen is het bezoek aan een festival met vrienden populair. En hoewel ze vooral zeggen voor de muziek en de sfeer te gaan, prijkt als derde reden voor het bezoeken van een festival ‘de kans op een seksueel avontuurtje’ met de notitie erbij dat het beluisteren van muziek een opgewonden gevoel geeft.

Niet voor niets waardeert meer dan 80% van de mannen een meerdaags festival als de ideale gelegenheid voor een avontuurtje en kiest ruim driekwart ervoor om een festival dan ook met vrienden te bezoeken in plaats van met de partner.

Daar waar mannen het liever aan het toeval overlaten en een festival graag met vrienden bezoeken, geeft bijna 30% van de vrouwen aan, een festival graag met haar minnaar te bezoeken en de voorkeur te geven aan een eendaagsfestival.

Lees ook:Zandzakken veur den deur: Giel Beelen doet mee aan blootloop!
Lees ook:Seks, muziek en lekker eten………
Lees ook:‘Schuren’ is gewoon droog neuken
Lees ook:Songfestival maakt Europeanen geil
Lees ook:De strakke huid van jonge vrouwen vormt het doek waar de kunstenaars zich op uitleven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>