SGP-er Cees van der Staaij is het nieuwe ‘gezicht’ van overspelsite

Je kunt veel zeggen van de SGP, maar niet dat ze wegduiken voor hun standpunten.

Zo kreeg de partij ook al de uitleg SecondLove Gratis Publiciteitsmachine voor hun afko, nadat zij kamervragen stelden over reclame voor diverse overspelsites.

Op een mobiele billboard campagne in Den Haag en Amsterdam belooft een concullega van Second Love, namelijk VictoriaMilan discreet om te gaan met zijn leden en geeft ter illustratie aan geen vragen te stellen over de regelmatig bijna lege Tweede Kamer.

Het bedrijf garandeert maximale discretie, óók voor afspraakjes die gemaakt worden onder werktijd. Dat afspraakjes tijdens werktijd populair zijn, blijkt wel uit onderzoek onder de leden.

70% van de mannelijke leden bezoekt VictoriaMilan geregeld tijdens werktijd en zelfs 43,4% van de leden plant wel eens afspraakjes in tijdens werktijd. Daarvoor worden dan zakelijke nepafspraken ingezet in bijna 60% van de gevallen. Ook blijkt 82% van de leden het aloude ‘ik moet (over)werken’ als als excuus te gebruiken.

Sigurd Vedal, CEO en oprichter van Victoria Milan: “Opmerkelijk in het onderzoek vonden we dat vooral onze conservatievere leden aangaven eerder werk als smoes te. Dat klinkt op zich aannemelijk, op die manier hoef je minder te liegen tegen je partner.”

De meest actieve regio op de website voor vreemdgangers is Noord-Holland met 24.93% van de leden, gevolgd door Zuid-Holland met 23.52% van de leden. Op de derde plaats staat Noord-Brabant, waar 12.60% van de leden woonachtig is.

De vrouwelijke leden zijn vooral werkzaam in administratieve of management functies (7.77%) of hebben een medische achtergrond (7.62%), terwijl de mannen veelal self-employed (10.40%), techneut of ingenieur (5.59%) of in een salesfunctie werkzaam zijn.

Het mobiele billboard zal de komende 4 weken in het Haagse en Amsterdamse straatbeeld te zien zijn, bij de highlights van Den Haag, rondom het Buitenhof, de Hofvijver, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis. In Amsterdam zal het onder andere te zien zijn bij het Centraal Station, De Dam en het Rokin.

Lees ook:De potentste mannen van Nederland wonen in het noorden en oosten
Lees ook:Top 10 overspel-hotels Nederland
Lees ook:Utrecht is de SOA-hoofdstad van Nederland
Lees ook:Doutzen Kroes is de natte droom van getrouwde mannen
Lees ook:Op naar het festival: op naar een seksueel avontuurtje buiten de deur!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>