Waarom getrouwde vrouwen met kids toch vreemdgaan

Mannen en vrouwen gaan om verschillende redenen vreemd. Mannen zeggen dat ze het ‘gewoon voor de seks doen’ en in 99 van de 100 gevallen is dat ook zo.

Vrouwen doen het, omdat ze graag aandacht krijgen van vreemde mannen.

Over het algemeen kun je daarom ook stellen dat overspel bij vrouwen gevaarlijker is voor de relatie dan mannen die een schuiver maken…..

Veel overspelig nieuws vandaag. Na de enquĂȘte van Gleeden.com, wil concullega VictoriaMilan.com niet achterblijven. Zij ondervroegen 2000 vrouwelijke leden en ontdekten dat tweederde van hen noeders zijn met jonge kinderen.

Voor 35% was de behoefte aan de spanning de belangrijkste reden, voor 27% doet het omdat hun man thuis onattent is, 22% is ronduit ontevreden over haar eigen seksleven en wil daarom vreemdgaan via een site.

Ook wraak voor het overspel van hun man is met 10% een reden, naast 5% die wegens algehele woede het buiten de deur zoekt.

Toch wil meer dan de helft van de overspelige moeders niet van hun huwelijk af: 55% denkt niet aan scheiden vanwege het feit dat er kinderen zijn.

Lees ook:Merk jij of haar orgasme echt is of gefaked?
Lees ook:Niet mannen, maar vrouwen willen meer seks!
Lees ook:Overspelige seks veroorzaakt hartinfarcten
Lees ook:Vrouwen halen de mannen bijna in qua vreemdgaan
Lees ook:‘Burning Bush’: seksuele droogstand grootste reden tot vreemdgaan vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>