Vrouwen hebben erotische fantasieën over de buurman

40% van de overspelige vrouwen denkt er weleens over na hoe het zou zijn met hun aantrekkelijke buurman.

Voorwaarde is wel dat het dan voor 1 nacht is.

Meer dan de helft van de gebonden vrouwen zou de buurman proberen te verleiden door bij het omkleden de gordijnen open te laten…….

Zo blijkt uit onderzoek van Victoria Milan onder haar leden.

Bijna de helft van de mannen geeft aan het te riskant te vinden om een affaire aan te gaan met een vrouw in de naaste woonomgeving. Als ze het toch aandurven, kiezen ze vaak voor een minder expliciete benadering dan vrouwen.

Eenderde van de mannen denkt het beste seksuele interesse bij de buurvrouw te wekken door ‘toevallig’ tegelijkertijd met haar de deur uit te gaan.

Mannen zouden niet snel actie ondernemen als ze vermoeden dat een buurman of buurvrouw vreemdgaat. Maar liefst driekwart zegt dat het hen niet zou interesseren als ze zouden zien dat er een deur verder regelmatig ‘speciaal’ bezoek over de vloer komt.

Ruim de helft van de vrouwen zou daarentegen zelf op onderzoek uitgaan en de buren bespioneren. Rechtstreeks vragen wie de geheimzinnige bezoeker is, vinden zowel mannen als vrouwen not done.

70% van de mannen en 60% van de vrouwen zeggen het zelfs leuk te vinden als ze weten dat de buurman of buurvrouw stiekem een verhouding heeft, maar dit zijn dan ook leden van de overspelsite.

Lees ook:Mannen glijden op de beste vriendin van hun vrouw
Lees ook:1 op de 10 mensen heeft seks met de buurman / -vrouw
Lees ook:Waarom getrouwde vrouwen met kids toch vreemdgaan
Lees ook:Overspelige mannen glijden wel op de politica’s van de wereld
Lees ook:Als de kinderen op kamers zijn, kan mama lekker vreemdgaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>