Zomer zet aan tot seks affaires

70% van de mensen die via het internet vreemdgaan, heeft sinds het begin van de zomer de online activiteiten opgevoerd.

Paren zitten te lang op elkaars lip, vervelen elkaar en dan wordt het heil al snel buitenshuis gezocht…….

Dit blijkt uit onderzoek onder ruim 3000 leden van overspel-website Victoria Milan.

De site heeft sinds het begin van de zomer een piek geconstateerd van nieuwe profielregistraties, met 21% meer mannen en 17% meer vrouwen die zich aanmeldden voor een leuke tijd zonder verplichtingen.

Daarnaast zijn volgens de website de activiteiten van bestaande leden ook behoorlijk toegenomen. 70% van de mensen die een profiel hebben op het platform, heeft sinds het begin van de zomer de online activiteiten opgevoerd.

“De meeste getrouwde koppels vervelen zich met elkaar, en als de zomervakantie zich voor hen uitstrekt, hebben vreemdgangers meer dan normaal de behoefte aan contact met hun minnaars”, aldus oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal.

“We zien een grote toename in online chats en nieuwe registraties hebben deze zomer een recordaantal bereikt. Mensen zijn op zoek naar wat zomerromantiek, maar niet in hun eigen huis.”

De overspelsite onderzocht ook hoe mannen en vrouwen tijd maakten tijdens de zomer om hun minnaar te ontmoeten. Eenderde zegt dit te doen door de kinderen naar een zomerkamp of andere zomeractiviteit te sturen.

28% brengt de kinderen naar de grootouders, 24% gebruikt het smoesje te druk op het werk en 16% wacht tot de partner druk is met zijn of haar zomeractiviteiten.

Lees ook:3/4 vrouwen met affaire wil met kerst ook seks met minnaar
Lees ook:Vrouwen gaan na de overgang seksueel pas echt loos
Lees ook:Overspel-websites beleven de heetste tijd van het jaar
Lees ook:Overspeligen blijven slanker
Lees ook:Blunder Top Tien van Vreemdgaande mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>