Overspelige mannen glijden wel op de politica’s van de wereld

Vrouwelijke politici veroveren langzaam maar zeker het wereldtoneel. En dat werd tijd ook, nadat een eeuw terug het kiesrecht voor vrouwen werd ingevoerd.

De tijd dat mannen fantaseerden over het type ‘domme blondje’ ligt dan ook ver terug in de vorige eeuw. Sterker nog: de politica’s verhitten de zinnen…..

Zo blijkt althans uit een enquĂȘte van vreemdgangerssite Victoria Milan onder 4178 mannelijke leden.

In Nederland zijn de vrouwelijke politici waar mannen op letten en waar ze enthousiast voor kiezen o.a. Jeannine Plasschaert en Sylvana Simons.

Macht is de grootste attractie, bijna eenderde vindt dat sexy. Een kwart beweert de buitengewone intelligentie van een politica spannend vinden en 18% zegt dat ze hun besluitvaardigheid stimulerend vinden.

Het lijkt erop dat mannen dat willen wat ze niet kunnen krijgen. 72% zegt dat de onbereikbaarheid van de krachtige vrouwelijke politicus haar aantrekkelijk maakt en 88% zegt dat als ze met haar naar bed konden gaan, ze zich net zo machtig zouden voelen.

Zo’n sexy en sterke vrouw vinden ze vooral aantrekkelijk als minnares, niet voor de lange termijn. 69% zegt dat ze zich uiteindelijk niet op hun gemak zouden voelen bij een vrouw met een hogere status dan zijzelf.

Lees ook:Samen klaarkomen maakt sneller zwanger
Lees ook:‘Kamp Holland’: Kim Holland met 10 andere sexy meiden
Lees ook:Decolleté op de werkvloer is een regelrechte mispoes
Lees ook:Bejaarde transseksueel met spijt wil zijn/haar penis terug
Lees ook:Nederlanders willen wel affaire met Jeanine Hennis of Geert Wilders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>