Anna Nicole Smith had goed seksleven met haar man

Hij bevredigde haar op andere manieren. Met deze mysterieuze woorden omschreef Anna Nicole Smith, de onlangs overleden ex-Playmate en volgens velen Golddigger van de Vorige Eeuw.

Haar relatie met de miljardair J. Howard Marshall was en is veelbesproken. Hij was 89 toen ze trouwden, zij 27, maar volgens Anna Nicole hadden ze een actief seksleven……………..Zij vertelde over haar relatie in 1996 aan journaliste Joyce Wagner. Volgens Smith kon de miljardair haar niet op een gewone manier bevredigen. Wij nemen aan dat ze hier naar de bejaarde status van zijn penis refereerde, maar zeker weten doen we het niet.

Jammer dat ze niet echt wil vertellen hoe dat nou ging, Volgens de ex-Playmate had haar man wel erg veel plezier in bed en dat is het enige dat voor haar belangrijk was. De openhartige interviews verschijnen binnenkort in boekvorm.

Lees ook:Opera over playmate Anna Nicole Smith met Nederlandse in titelrol
Lees ook:Student laat zich door bij in z’n snikkel steken voor de wetenschap
Lees ook:Wie deed het met wie in 2007? Een jaaroverzicht in seks
Lees ook:Man poëtisch over zijn kleine penis
Lees ook:PSV-supportster gaat ‘naakt’ omdat shirtsponsor zich terug trekt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>