Hugh Grant hangt rond met hoeren

Ik weet ook wel dat Hugh Grant in het echt eerder lijkt op de vrouwenversierder Daniel Cleaver dan op zijn andere rollen als lieve, schutterige romanticus, maar ik word er gewoon liever niet aan herinnerd dat de man soms helemaal los gaat met een hoer………..

Nu ook weer: hij is weer eens gespot in een hoerentent, waar hij helemaal los ging met de dames van lichte zeden. In een nachtclub in Puerto Banus in Spanje die bekend staat als verzamel- en oppikplaats voor lokale prostituees, vond de acteur een aantal gewillige drinkmaatjes.

Hij zou er zelfs een gezoend hebben. Of gevraagd of het mocht. Hm, toch niet echt nieuws op deze manier. Maar nog steeds niet de bloempot-romanticus waar ik hem liever voor hou.

Lees ook:Afzetting van wegen leidt tot enorm lul – circuit
Lees ook:Zwitserse efficiëntie: beveiligde drive-in seksboxen voor prostitutie
Lees ook:Winterkou houdt hoerenlopers bij moeders pappot
Lees ook:Vibrators tussen de hotdogs gaan als warme broodjes
Lees ook:Carmen Electra ‘doet’ het ook met een kleerhanger

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hugh Grant hangt rond met hoeren

 1. john

  waarom wil jij dan in het sprookje van de goede, romantische Hugh geloven?

  Ik snap dat gewoon niet. een filmster is toch niet gelijk aan welke rollen hij speelt? in het echt is ie gewoon een vervelende, nare botte lul. Nou . dat kan. Die mannen bestaan. Er zijn oneindige veel mannen die veel leuker zijn dan hugh. maar daar bericht jij niet over. Kun je je persoonlijke aandacht daar niet op richten ipv te dromen over filmsterren?

    /   Reply  / 
 2. sake

  Very good site check mine

    /   Reply  / 
 3. Fureya

  :( Ik vond Hugh Grant net zo lief. Nou ja, ‘t zijn maar filmrollen natuurlijk.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>