Seks voor, tijdens en na de wedstrijd

Als beroep voetballen en ook nog seks bij het leven. Menig mans droom, neem ik aan. Ex-voetballer Romario leefde de droom en praat er openhartig over. Hij had seks, seks, en nog eens seks. Met wie en waar hij maar kon……….

De Braziliaan vertelde in een interview met TV Globo dat hij tijdens zijn uitstapjes met de nationale ploeg vaak seks had. “Toen we in 1993 tegen Uruguay speelden, liep ik van hotel naar motel en had er seks.”

Hetzelfde scenario speelde zich af tijdens de Copa America in Bolivia en het WK in 1994, aldus de viriele vedette. “Niemand heeft er ooit wat van gemerkt. Tijdens een van mijn eerste interlands had ik meteen seks in een vliegtuig boven Zwitserland.” Uitslover.

Lees ook:Venezolaanse presentatrice voorspelt voetbaluitslagen met haar ‘Jopen’
Lees ook:Ronaldo had wel seks voor de wedstrijd, maar liet masturbatie achterwege
Lees ook:Hitsig stel krijgt gejuich hele vliegtuig na seks op wc
Lees ook:Luchtvaartmaatschappij biedt sekspakket aan
Lees ook:Seks in de wolken levert celstraf op

1 Reacties // Reageer

One thought on “Seks voor, tijdens en na de wedstrijd

  1. Jan Hamer

    Volgens mij is het alleen maar grootspraak van dit kereltje. Jammer vertelt het verhaal niet met wie hij seks in het vliegtuig had, met een clubgenoot of met een stewardess.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>