Lily Allen toont vagina aan de wereld

Ik vind het weleens tijd voor kinky foto’s van herengeslachtsdelen, maar tot nu toe schijnen alleen damessterren soms alle onderbroeken in de was te hebben zitten.

Wie ook wil tonen dat ze een meisje is, is zangeres Lily Allen. Net als Britney Spears en Lindsay Lohan heeft de Britse zangeres haar genitaliën aan de wereld getoond…………

Dat kan alleen maar nieuws zijn in een wereld waarin bloot nog steeds heel spannend is. Kijk ook de manier waarop het geschreven is, heerlijk opwindend voor de hetero-mannen onder ons: “Haar doorzichtige jurkje bood paparazzi vrijdag ruimschoots zicht op haar edele delen, toen de sliploze zangeres tijdens een feestje in Cannes wijdbeens ging zitten om van haar drankje te genieten.” Poëzie.

Lees ook:Een erotische kerst begint op Willie.nl
Lees ook:Kortgerokte vrouwen de straat op in Jakarta
Lees ook:Commercial Beyoncé veel te heet voor vroeg op de avond
Lees ook:Zangeres DO is weer naakt gegaan
Lees ook:Tussen oren en benen niet dezelfde signalen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Lily Allen toont vagina aan de wereld

 1. danny

  lekker poesje daar heb ik wel zin in dan..
  leuke foto
  als je nog meer lekkere fotos hebt stuur ze dan maar door
  ik weet daar serieus raad mee!!
  grts me

    /   Reply  / 
 2. Shiva

  Dat ziet er lekker uit !

    /   Reply  / 
 3. jan. willemsen.

  halloooo, goede middag lieve danny ik ben jan willemsen je bent een lieve vrouw als mens en sexs in bed en in het gewone leven en een schat en lief en warm en ook begripvol voor andere mensen, dat weet ik zeker danny ook al ben je een lief licht bruin vrouwtje. en ook hartverwarmend en ook gezellig nou heel zeker, want jij bent ook maar een mens tja, niet dan waar je ook vandaan komt. lieve schat. ook al woon je ver weg van nederland oke. en oraid en okidoki, en picobello. engel. nou dus laat niet door andere mannen slecht beinvloeden dus kijk uit danny want ieder mens is gelijk. lieve schat. lief sexi girl. nou de de groetjes van een nog ondekende jan willemsen. uit nederland. oraid liefvert. nou doeidjoei en toedeloe, en bay,bay,bayyyyyyyyy. en toy toy,toy en gooddayyyyyyyy en goodbayyyyy. en adiossssssss eb adieuuuuuu lieve engel en schat en natuurluk ook een lief mens. als sexi girl. nou daaaaaaaaaaaaaaaaag lekker gezellig ding ook als mens. solongggggggg.

    /   Reply  / 
 4. jan. willemsen.

  o, dag lieve danny goede middag schat, je bent een lief bruin licht getint sexi girl en ook gezellig en warm en leuk en ook begripvol voor andere mensen. heel belangrijk en ook voor jou, danny. oke liefvert. houwe zo. ik vind je ook een warm mens nou zeker weten. oraid. o, ik ben tuinman van beroep in de natuur en heel gezond, en ook heel gezond werken in de natuur danny. lievert sexi girl. o, laat je niet door andere mannen beduvellen en kwetsen en pijn doen oriad en oke schat en liefvert. o, ja en laat je ook niet als een slaafvin behandelen maar als een goed mens danny. want je bent tenslotten ook maar een lief sexi vrouw en girl en als mens. nou ik weet het zeker want wee zijn als mensen even gelijk danny lieve engel en een schat. oke en oriad en okidoki, en picobello. nou de groetjes van de nog onbekende jan willemsen. nou doeidjoei, en toedeloeoeoeoeoe en toy,toy,toyyyyyyy en gooddayyyyyyyyy en goodbayyyyyy en solonggggggg en daaaaaaaaaaaaaaaag liefvert en een schat en een engel. nou adiosssssss en adieuuuuuuuu.

    /   Reply  / 
 5. Keira-Fan

  pff net of ze op Paris hilton wil lijken ze heb dr haar nu ook al blond maarja lekker belangrijk..vond haar in het begin wel grappg maar nu? exit! allemaal doorgedraaid!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>