Henry Nicholas in problemen door fraude en seksgrot

Sinds wanneer zijn seksgrotten strafbaar? Dan had The Grotto van Playbos-baas Hugh Hefner allang gesloten moeten zijn.

Henry Nicholas, charmeur en medeoprichter van chipfabrikant Broadcom, zit nu in de problemen wegens gejoemel met aandelen en het hebben van een seksgrot. Ook wordt hij beschuldigd van het toedienen van XTC in drankjes van collega’s.

Het antedateren van aandelen-opties is volgens mij de zaak waar het om gaat: de rest lijkt alleen op karakter-moord. Alleen dat laatste lijkt me strafbaar, en misschien de XTC: dat had ie wel moeten zeggen dan.

De 48-jarige miljardair zegt dat hij op alle 25 punten onschuldig is. De Amerikaanse autoriteiten zeggen dat het de grootste accountant-fraude zaak ooit is. De rechter doet 29 juli uitspraak. Nicholas kan 20 jaar de bak in verdwijnen voor alle drugs-gerelateerde zaken, en 340 jaar voor het antedateren van aandelen-opties.

Lees ook:Hugh Hefner wil ‘zijn’ Playboy terug
Lees ook:Wordt hoerenlopen weer strafbaar?
Lees ook:Sekswerkers beneden de 21 jaar worden zelf niet strafbaar gesteld
Lees ook:Doe deze test: dan weet je of je aan ‘een vluggertje’ toe bent!
Lees ook:Een seks-chat met een minderjarige eindigt in de cel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>