‘Carradine stierf door sekte, niet door seks’

Kill-Bill-acteur David Carradine die donderdag dood in zijn hotelkamer werd aangetroffen zou zijn vermoord door een sekte van kung fu-moordenaars.

Dat zegt de advocaat van de nabestaanden Carradine……

En dat meldt ons vandaag de New York Post.

Volgens de advocaat die de familie Carradine inschakelde Mark Geragos, is de vechtfilm-acteur vermoord omdat hij een geheime sekte wilde ontmaskeren.

De 72-jarige David Carradine werd afgelopen donderdag dood aangetroffen in zijn hotelkamer te Bangkok. Hij werd gevonden door een kamermeisje in een kledingkast met een touw om zijn nek en andere delen van zijn lichaam.

De dood van de acteur, die in Thailand was voor filmopnames, wordt nog onderzocht door de plaatselijke autoriteiten. De familie weigert te geloven dat Carradine zelfmoord pleegde of zou zijn gestorven aan een uit de hand gelopen wurgseks-sessie en riep de FBI op om de zaak te onderzoeken. Zij maken zich zorgen over de tegenstrijdige berichten die zij vernemen uit Thailand.

“David was erg ge├»nteresseerd in onderzoek naar geheime genootschappen van gevechtskunstenaars”, aldus de advocaat. De ontdekking en mogelijke openbaarmaking van zo’n sekte zou Carradine mogelijk fataal zijn geworden.

Dit weekend publiceerde een Thaise krant een foto waarop de dode acteur te zien zou zijn. De gecensureerde foto toont een naakte man die in een kledingkast met zijn handen aan een touw hangt. De foto zou door de Thaise politie zijn verkocht aan verslaggevers.

Lees ook:‘David Carradine is vermoord door hoeren’
Lees ook:De vermeende sexcapades van Killed Bill
Lees ook:Vreemde fetish: Argentijnse staatssecretaris dood gevonden na wurgseks
Lees ook:Mr Kill Bill overleden door ‘wurgseks’
Lees ook:Vreemde Fetish: BBC-presentator Digby dood door wurgseks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>