Tatjana Simiç wil geen bejaarde pin-up zijn à La Paay

Pin up nummero uno Tatjana Simiç is duidelijk uit een ander houtsoort gesneden dan de oudste playmate van Nederland.

Zij zou er geen trek meer in hebben boven haar 60e.

De manier waarop Patricia Paay haar bedgeheimen deelde, door te roepen dat haar ex Adam Curry op ‘chicks with dicks valt’, vindt Tatjana ook niks…………..

Dit heeft de zangeres/actrice gemeld in het blad Excellent Business.

“Ze (Patricia, red.) stuitert alle kanten op. Dat heeft geen klasse. Die man is goed voor je geweest, je hebt 20 jaar een heel luxe leventje geleid dankzij hem, dan moet je nu niet boven op zijn hoofd gaan p… euh met modder gaan gooien.”

En over chic scheiden wil ze het volgende wel kwijt: “Doe niet zo kleinzerig! Grow up! Gedraag je als een volwassen vrouw, accepteer en incasseer de pijn en ga verder met je leven. Maar bovenal: hou je mond.” Voila, het advies van Taat aan Paay.

Tatjana moet er niet aan denken om haar carriere te beëindigen á La Paay. “Het is een prachtige vrouw, maar dat je na 20 jaar je financiële onafhankelijkheid uit handen te hebben gegeven er opeens weer alleen voor staat en uit pure nood in een blad moet gaan staan? Nee, ik zou wel heel miezerig en zielig moeten zijn, wil ik op mijn 60e nog in de Playboy gaan staan.”

En tot slot: “Zeg nooit nooit, maar ik vind het niet chic. Als mijn moeder dat zou doen, zou ik me schamen. Ik vind dat je aan klasse verliest als je dit soort dingen doet boven een bepaalde leeftijd. Ik hoop dat ik dat nooit op die manier hoef te doen.”

Illustratie: Toen Taat nog een pin-up-pupje was

Lees ook:Kerstbunny Tatjana Simiç wil helemaal niet met pensioen
Lees ook:Tatjana Simiç nog 1x naakt
Lees ook:Tatjana vindt naakt in de Playboy staan eigenlijk niks voor oudere vrouwen
Lees ook:Über-seksbom Tatjana Simiç net zo strak op VERONICA-cover als 20 jaar terug
Lees ook:Tatjana naakt: speciaal voor mannen die ‘het’ nog steeds met haar oude foto moeten doen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>