Voormalige maîtresse DSK over diens sexdrive

Uit alle hoeken en gaten lijken ze op te duiken: de vrouwen die vrijwillig, dan wel onvrijwillig in aanraking kwamen het het ontembare libido van Dominique Strauus-Kahn.

Nu weer een Zwitserse dame die beweert in 1997 geduren 9 maanden zijn maitresse te zijn geweest.

Toen hij haar plotsklaps dumpte stortte ze in……..

De vrouw die zich alleen bij haar voornamen Marie-Victorine M. laat noemen doet haar verhaal in het Zwitserse tijdschrift L’illustré.

Net als de andere 5 vrouwen die eerder naar voren zijn gekomen als ‘slachtoffer van DSK’s vermeende intimidaties’ beweert de vrouw dat DSK een ‘zeer hongerige en opdringerige seksdrive had’.

Ze zou DSK hebben ontmoet op een feest van de Franse Parti Socialiste in Parijs en nog dezelfde avond met hem tussen de lakens zijn beland. Daarna zouden ze elkaar nog 9 maanden regelmatig terugzien, totdat DSK plotseling een einde maakte aan de affaire.

Marie-Victorine M. omschrijft de seksuele escapades met DSK als ‘hardhandig maar niet gewelddadig’. ‘Als een man je tegen de muur duwt om je vervolgens te kussen, is hij dan gewelddadig? Nee, maar een ‘seriële manipulator’ is hij wel, zijn honger naar seks was bijna onstilbaar,’ aldus de vrouw.

Aan de affaire kwam een eind toen DSK haar tijdens een stevige ruzie op straat zette. ‘Vanaf dat moment knapte er iets bij me, ik nam een handvol pillen en stortte in. Ik kan me verder nauwelijks iets meer herinneren aan die verschrikkelijke tijd,’ aldus Marie-Victorine M.

M. heeft inmiddels een gesprek gehad met advocaat Kenneth Thompson van het New Yorkse kamermeisje Nafissatou Diallo, de vrouw die het reilen en zeilen van DSK als eerste aan het licht bracht.

De advocaat riep eerder vrouwen op naar buiten te komen met verklaringen over het gedrag van Strauss-Kahn. Marie-Victorine M. is inmiddels de zesde vrouw die de openbaarheid heeft opgezocht.

Lees ook:Bredase advocaat mag seks met cliënte niet aftrekken
Lees ook:Sekscapriolen in Vaticaanstad met de boys van de Zwitserse Garde
Lees ook:Vrouw van overspelige imam doet hakkie takkie weg zakkie!
Lees ook:Marie: expert in het ‘swingen’, 63 jaar en 3000 mannen ‘versleten’
Lees ook:Man verkoopt overspelige vrouw via internet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voormalige maîtresse DSK over diens sexdrive

  1. kwebbel

    “M. heeft inmiddels een gesprek gehad met advocaat Kenneth Thompson van het New Yorkse kamermeisje Nafissatou Diallo, de vrouw die het reilen en zeilen van DSK als eerste aan het licht bracht.”

    En wil niet voor de aanklager maar verdediging getuigen,+ heeft ze geen goed woord over over het gedrag van ‘mijnheer’ Thompson, moet je er dan ook wel even bijzetten….

    Snap trouwens niet zo goed wat dit met die zogenaamde ‘verkrachting’,in New York te maken heeft. Bovendien, als deze dame zo slecht werd behandeld en klachten had, waarom dan in Godesnaan 9 maanden de relatie in stand houden….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>