Pilates voor de perfecte Pippa-poepert

Nog steeds raakt men wereldwijd niet uitgesproken over het ‘smashing’ achterste van Pippa Middleton, op de bruiloft van Prins William en zijn Kate op 29 april vorig jaar.

De zus van de nieuwe royal heeft de billenmannen gek gemaakt van opwinding en hun vrouwen idem dito met een sterretje van jaloezie.

Een nieuwe paparazzi-hype was gecreëerd: de pipparazzi…….

Pippa herself verklapte al snel dat haar achterwerk niet enkel God’s werk was. “Ik doe wekelijks enkele uurtjes pilates.”

Vlak bij haar huis in Londen gaat ze naar fitnesscoach Margot Campbell. Op haar website schreef ze:

“Pilates is een mooie ontsnapping uit mijn drukke Londense levensstijl. Het maakt me kalm, verfrist en versterkt me. De laatste maanden heb ik een enorm verschil opgemerkt in mijn kracht en houding. Het is een wekelijkse noodzaak die me fit, happy en energiek houdt.”

Onlangs kwam de langverwachte dvd van Margot Campbell uit. Pippa komt er niet in voor en wordt zelfs nergens genoemd. Echter haar quote staat wel in vette letters op de hoes. Dames: aan het werk!

Lees ook:Pilates voor beter seksleven!
Lees ook:De billen van Pippa Middleton leidden vele mannen af
Lees ook:Pippa ging zonder slipje!
Lees ook:Pornoproducent Vivid Entertainment aast op Pippa Middleton
Lees ook:Dochter Herman Brood naakt in Playboy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>