Jeroen Pauw is een brave borst, Mick Jagger deed ‘het’ met 4000 vrouwen en nog wat mannen

Wanneer iemand veel bedpartners heeft gehad heet je als man ‘stoer’ en als vrouw nog steeds ‘hoer’.

Niet zonder trots vertelde eeuwige vrijgezel Jeroen Pauw daarom op zijn 50ste meer dan 500 vrouwen te hebben bemind.

Sinds die tijd kennen wij middels het blad Esquire de Schaal van Jeroen Pauw.

Maar dat verbleekt bij de oude, verschrompelde breedbekkikker van de Rolling Stones. Mick Jagger, waarvan reeds bekend was dat hij  ’em’ niet alleen met pissen versleet, beweert minstens met 4000 vrouwen van bil te zijn geweest.

‘Eat your heart out Jeroen’, zegt Mick Jagger dan ook. Hij heeft net als Pauw een duidelijke voorkeur voor beroemde of spannende fraaie jongedames……

Aldus Christopher Andersen in de biografie ‘Mick, Sex and Rock ‘n Roll meldt ‘Het Laatste Nieuws’. De zanger zelf werkte niet mee aan het boek, maar hij vindt 4000 sekspartners “een realistische schatting, als je de mannen niet meetelt.”

Mick, die sinds de start van de Rolling Stones in totaal 23 jaar getrouwd is geweest, dook regelmatig het bed in met fans. Maar er staan vooral ook beroemdheden op zijn ‘lijstje’. Zo had hij en romance met ex-presidentsvrouw Jackie O. en tijdens zijn intieme onderonsjes met Carla Bruni was de zanger nog getrouwd met Jerry Hall. Onder anderen Uma Thurman, Linda McCartney, Brigitte Bardot, Tina Turner en Madonna worden ook genoemd in de biografie.

Het gerucht gaat dat Mick heeft gerommeld met Pippa Middleton en Amy Winehouse, maar dat wil de schrijver niet bevestigen. Wel verklapt hij dat de Rolling Stones-ster regelmatig seks heeft gehad met bekende mannen, waaronder Eric Clapton, David Bowie, Andy Warhol, én bandlid Brian Jones.

Illustratie: Mick in pyama afgelopen weekend tijdens het huwelijk van zijn oudste spruit Jade Jagger (40), die hij met zijn eerste vrouw Bianca Jagger kreeg. Zij staat links van de bruid. Bianca die zijn achternaam aanhield na de scheiding is nu een beroemd advocate en mensenrechtenactiviste. Na zijn huwelijk met haar kreeg sexy Micky nog 6 andere kinderen, o.a. met zijn 2e echtgenote Jerry Hall. Inmiddels heeft de bijna 70-jarige ook 2 kleindochters.

Lees ook:Keith Richards over Mick Jagger: groot ego en klein piemeltje
Lees ook:Penisrel Mick & Keith staat nieuwe Stones-tournee in de weg
Lees ook:Mick Jagger ‘deed’ 4000 vrouwen, Mick Hucknal ‘deed’ er 1000
Lees ook:Dochter Mick Jagger & Jerry Hall naakt in Playboy
Lees ook:Dancing in the street: Mick Jagger & David Bowie waren minnaars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>