Barbie’s nieuwe carrière als webcamgirl

Haagse Barbie, oftewel Samantha de Jong, heeft een nieuwe carrière in het vizier.

Was ze al met haar hele hebben en houwen op de buis tot en met bevallen aan toe, nu gaat ze aan de slag als webcamgirl……….

De realityster gaat donderdag 18 april om 21.00 uur namelijk aan de slag bij het platform IsLive.nl.

“Het lijkt haar heel leuk om het een keer uit te proberen,” vertelt haar man, Michael van der Plas. “Ze wil de ervaring gewoon een keer meemaken. Ze gaat twee uurtjes aan de slag en van daaruit gaan we kijken of ze het leuk vond.” Michael geeft ook aan dat Samantha het wel spannend vindt.

Zelf heeft hij er geen problemen mee. “We zijn heel open en eerlijk en we hebben het heel vaak over seks en porno. Dus voor ons is het geen taboe.” Dat andere mannen zometeen meekijken naar zijn vrouw vindt hij ook niet erg. “Ze moet zelf weten of ze haar kleren uitdoet. Ik heb er geen probleem mee. In de serie zijn haar borsten ook te zien en daar kijken ook heel veel mensen naar.”

Samantha is niet de eerste BN’er die bij het platform te zien zal zijn. Eerder gingen Verona van de Leur, Bobbi Eden en Geraldine Kemper haar al voor.

Lees ook:Silicon Samantha heeft een G-spot en komt klaar
Lees ook:De sekslessen van Goedele staan nu ook online
Lees ook:Lady GaGa maant pubers zo lang mogelijk maagd te blijven
Lees ook:Cruisen op George Michael
Lees ook:Patricia Paay: ‘Kijk eens, dat zijn de blote billen van oma’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>