Cougar Patricia Paay vond de (hardere) seks met jonge mannen ‘wel even wennen’

De echtscheiding van Patricia Paay was pijnlijk. Niet alleen omdat Adam Curry verliefd was geworden op een andere vrouw, maar ook omdat zij zichzelf een uitgedrukte sigarettenpeuk voelde.

Een paar weken later werd ze uitgenodigd door een Briyse vriend die vond dat ze eruit moest en allerlei’ beautiful people’ had uitgenodigd op zijn feestje.

Patries moest echt een knop omzetten om te gaan, maar werd daar geconfronteerd met jonge mannen en het feit dat ze er nog heel goed uitzag……

Dat staat in de door Bert van der Veer geschreven biografie van La Paay, waarvan De Telegraaf vandaag een voorpublicatie heeft.

“Ik dacht: wil ik dit wel of wil ik dit niet? Maar ja, als je dus net in de steek gelaten bent en je gaat een beetje twijfelen aan jezelf en je voelt je als een oude peuk in een asbak uitgedrukt – wel: ik heb het dus nog wel, het komt wel op me af. Het geeft je wel een boost.”

In het kerstnummer van PLAYBOY van dat jaar stond ze vervolgens als oudste Playmate ooit.

Patricia geeft toe, hoe vleiend zo’n jonge kerel ook is, dat het in de slaapkamer wel even wennen was.

“Die jongen ging zo enthousiast met me aan de slag dat ik dacht: ‘hallo, you don’t know how old I am!’ Dat wist hij natuurlijk ook niet, het was heftig, alsof ik 25 was. Dus toen dacht ik wel: ‘oh Patries, dit is wel heel erg’. Tegenwoordig is de seks wel wat anders geworden. Het is wat harder. Daar kwam ik even achter. Maar het was wel heel prettig, moet ik zeggen. Heel prettig.”

Lees ook:Christina Curry volgt moeder Paay met Playboy – shoot
Lees ook:Patricia Paay gooit haar seksleven op de keien
Lees ook:Patricia Paay over haar (seksuele) uitspattingen bij Eva Jinek
Lees ook:Patricia Paay woedend over uitlekken van haar parenclub – bezoek
Lees ook:Patricia Paay: ‘Kijk eens, dat zijn de blote billen van oma’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>