Geraldine Kemper gevraagd voor PLAYBOY’s Lesbian Issue

BNN-presentatrice Geraldine Kemper vindt zichzelf met haar 23 jaar nog te jong om naakt in de Playboy te gaan.

“Ik ben gevraagd voor het lesbische nummer, maar heb na een serieuze overweging nee gezegd………

Geraldine werd gevraagd voor The Lesbian Issue van Playboy na een uitspraak over haar eigen geaardheid. “Ik heb alleen maar gezegd dat ik vrouwen mooi en interessant vind. Ik baal dan dat overal staat: ‘Geraldine valt op vrouwen!’, terwijl ik daar zelf nog niet eens uit ben.”

Ze heeft niets tegen naaktfotografie. “Het toffe is namelijk dat je zelf de fotograaf en stijl mee mag bepalen: je ziet nooit een BN’er zomaar met haar benen wijd op de foto”, vertelt de BNN-presentatrice aan Cosmopolitan.

Ze vindt het nog wel steeds raar om in interviews te vertellen wat zij denkt. “Als het op papier staat is het ineens zo definitief. Terwijl ik denk: ‘laat mij dat gewoon even rustig uitzoeken’. Ik vond het ook heel heftig toen op NU.nl stond dat mijn relatie over was. Je hebt het al moeilijk met zo’n breuk, dan wil je dat echt niet op zo’n site zien.”

Lees ook:Nicolette Kluijver krijgt male-stripper als afscheid van BNN
Lees ook:Do met blote Do’s voor Playboy
Lees ook:Geraldine Kemper is webcamgirl
Lees ook:Barvrouw Voetbal International apetrots op PLAYBOY-shoot
Lees ook:Patty Brard volgende bijna 60′ster die naakt gaat in Playboy?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>