Seks is geen doping in de Tour: rust is belangrijker dan lust

Na alle verboden middelen-verhalen zouden we de renners van de Ronde van Frankrijk nou juist wel seks aan willen raden als doping in plaats van al die verboden infusen.

Echter: seks zit er eigenlijk niet in en bijna een maand een hotelkamer delen met een ploeggenoot is ook niet altijd een pretje.

Dat meldt RTLNieuws.

Oud-wielrenner herinnert weet het nog goed. “Ik herinner me iemand die een geweldige collega op de fiets was, maar een irritante kamergenoot”, zegt de huidige ploegleider van Belkin in het AD.

“Hij had altijd een gigantische klamboe bij zich, die hij overal opzette. Tegen de muggen, ook als die er helemaal niet rondvlogen.”

De renners ervaren tijdens de Tour verder een chronisch gebrek aan seks, want ze verkiezen rust vaak boven lust.

“Als je je meissie 1x in de 3 weken een uurtje ziet, is seks toch niet het eerste waar je aan denkt?”, vindt Michel Cornelisse, ploegleider bij Vacansoleil-DCM. “Dan praat je over hoe het thuis gaat, met de kinderen. Die wip komt later wel.”

Cornelisse heeft net als collega Blijlevens ook wel eens te maken gekregen met een onplezierige kamergenoot: niemand minder dan de grote Joop Zoetemelk.

“Joop, die zei niks. Ook niet tegen zijn ploeggenoten. Hij kwam op de kamer en ging slapen. Dat was het. En Joop was nogal winderig, dat was ook niet prettig.”

Lees ook:Bejaardenseks is niet om van te blozen
Lees ook:Mannen glijden op de beste vriendin van hun vrouw
Lees ook:Tulpse vibrator getest door Luna
Lees ook:Vrouwen denken 34 x per werkdag aan seks
Lees ook:Seks voor, tijdens en na de wedstrijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>