Rapper Negativ tegen meisje: ‘Je kut is stuk’

Maurits Delchot scoort niet slecht op ‘De Schaal van Jeroen Pauw’.

De acteur, ook wel bekend als rapper Negativ, heeft naar eigen zeggen veel sekspartners gehad, misschien wel té veel……

In VIVA van deze week doet hij een boekje open.

“Van een meisje heb ik iets belangrijks geleerd: dat klaarkomen niet voor alle vrouwen vanzelfsprekend is. Dat wist ik niet. Toen ik seks met haar had, was ik ervan overtuigd dat het aan mij lag.”

Het werd voor Maurits een missie haar een orgasme te bezorgen. Hij probeerde alles, maar niks werkte. ‘Je kut is stuk’, zei ik. Later hoorde ik dat meer vrouwen dit probleem hebben. Dat meisje heeft me geleerd dat het in zo’n geval dus niet aan mij ligt, maar aan haar.”

Ook heeft de acteur, die momenteel te zien is in de tv-serie ‘StartUp’ en recent nog in ‘Hoe duur was de suiker?’, heeft ook weleens een triootje gedaan. “Geen succes, we waren alledrie wappie.”

Seks met groupies was voor de rapper ook geen probleem: “Toen ik nog veel optrad met D-Men deed ik het wel eens met een gappie en een meisje. ‘Op een chick duiken’, noemden we dat. Het klinkt misschien grof, maar er loopt een bepaald type vrouw rond dat zodra ze je op een podium ziet staan, alles cool vindt.”

Hoewel hij en zijn vrienden daar in die tijd nogal eens gebruik van maakten, heeft hij nu geen behoefte meer aan groepsseks. “Ik hoef geen andere piemel meer te zien.”

Lees ook:Slipjesloos op de schoolfoto
Lees ook:Steven Seagal en zijn seksslavinnen
Lees ook:Mannen bang voor ongewenste intimiteiten
Lees ook:Katja Schuurman kreeg seksuele voorlichting van Angela Groothuizen
Lees ook:Pornoster verzekert zijn penis voor een miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>