Arie (Alle dagen seks) Boomsma deed het nog nooit 30 dagen achtereen

Arie Boomsma zei ooit dat hij op het gebied van seks veel heeft laten liggen, maar dat heeft hij inmiddels wel ingehaald.

Aar heeft inmiddels een hoop ervaring opgedaan door links en rechts eens wat te sloeren, maar als hij zou mogen kiezen, zou hij liever altijd bij dezelfde vrouw zijn gebleven.

Binnenkort komt zijn programma ‘Alle dagen seks’ op televisie. Het is de bedoeling dat stellen 30 dagen lang elke dag seks hebben. Arie zelf heeft dat nog nooit volgehouden………

Zo vertelt hij in Veronica Magazine.

“Hoogstens een paar weken. Maar zelfs dan zal er af en toe een dagje tussen hebben gezeten waarop er niets gebeurde”, aldus de presentator.

“Een onenightstand kan leuk, spannend en lekker zijn, maar je moet elkaars lichaam leren kennen en daar is tijd voor nodig. Ik ben de afgelopen jaren wat impulsiever geweest in kortstondige avontuurtjes. Dat ik niet echt een relatie begon, maar wel met die persoon naar bed ging, en ik kan concluderen dat seks altijd mooier, beter en lekkerder wordt naarmate je vaker samen bent.”

Veronica Magazine, met daarin het interview met Arie, ligt vanaf morgen, dinsdag 12 augustus 2014 in de winkels.

Lees ook:40 dagen met seks ook lastig
Lees ook:Kaat Bollen assisteert Arie Boomsma bij ‘Alle Dagen Seks’
Lees ook:40 dagen zonder seks nu al een succes
Lees ook:Wie wil er ‘Alle dagen seks’ met Arie Boomsma & Kaat Bollen?
Lees ook:Jim Bakkum gevraagd voor ‘Alle Dagen Seks’ met Arie Boomsma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>