Bunnies: seks met Playboy-baas Hugh Hefner is heel erg ruk!

Nadat voormalig bunnies reeds uit het bed klapte van de Playboy Mansion is de oude Hugh opnieuw aan de beurt.

Izabella St. James meldde een paar jaar terug reeds dat ze uitprobeerde of ‘Hef’ zijn reputatie van ervaren seksgod waard was.

“Nee dus, hij lag daar gewoon als een dooie vis. We vroegen ons vaak af waarom hij er nog aan begon. Diep van binnen moet hij weten dat het alleen maar show is om zijn imago overeind te houden.”

Kendra Wilkinson deed al eens een boekje over en ook huidig echtgenote Crystal Harris liet zich eens ontvallen in 2 seconden klaar te zijn met de oude bok.

“Seks met Playboy-baas Hugh Hefner was vooral een moetje.”

Dat zegt nu ook voormalig Playmate en vriendin Holly Madison in The Daily Mail.

De wulpse blondine nam als 21-jarige haar intrek in de Playboy Mansion, schrijft Daily Mail. Dat was op zich leuk en aardig, maar het minnespel met Hefner was dat niet. Ze was vooral altijd blij als het weer voorbij was. “De seks was gewoon routine, en ik denk dat het iets was waar geen van de meisjes plezier in had.”

“Ik denk niet dat het hem uitmaakte of we plezier hadden of niet”, vervolgt ze. “Ik denk sowieso dat het hem niet interesseerde of ik gelukkig was. Hefner is vooral in zichzelf ge├»nteresseerd”, meldt Madison.

Op een gegeven moment raakte Madison zo depressief dat ze zelfmoord overwoog. Hefner doet negatieve onthullingen vooral af als ‘een manier om in de spotlights te blijven’. Madison publiceerde dit voorjaar een boek over haar turbulente periode in de Playboy Mansion.

Lees ook:Kendra Wilkinson schrijft over haar 1e x met Hugh Hefner
Lees ook:Nederlandse Playboy wil graag Tweede Kamerlid of prinses scoren
Lees ook:Crystal Harris was in 2 seconden klaar met Playboy-bok Hugh Hefner
Lees ook:Hugh Hefner heeft reputatie en erectie op te houden
Lees ook:Exemplaar Playboy nu meer waard dan aandeel Playboy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>