Goedele Liekens: ‘Vrouwen, pijpen is je liefde tonen!’

Onze favoriete Vlaamse seksuologe houdt dit weekend een vet pleidooi voor orale seks.

Daarbij richt ze het woord tot haar mede-vrouwen.

“Als je van je man houdt, dan hou je ook van zijn penis. Punt. Pijpen is je liefde tonen……”

Aldus Goedele Liekens in haar seks-column in NINA, het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws.

“Ik hoor het nog vaak: vrouwen die hun partner niet graag of zelfs niet willen pijpen. Omdat ze het vies vinden. Of eng. Ben je jonger dan 18: dan geef ik je alle respijt. Maar aan de andere vrouwen: jullie zullen toch uit jullie ‘pijp’ moeten komen. De penis is de man zijn beste vriend, zijn favoriete lichaamsdeel, misschien zelfs zijn enige lichaamsdeel van belang. En als je dat niet aanbidt, liefkoost en overlaadt met karrenvrachten liefde, zal hij maar één ding denken: ‘Waarom ziet ze mij (= mijn penis) niet graag’?”

Lees ook:Goedele: ‘Blijkbaar ligt pijpen gevoelig’
Lees ook:‘Beffen is belangrijker dan pijpen’
Lees ook:Russische vrouwen gaan massaal naar de Pijp-Academie
Lees ook:Dames, maak de borst maar nat: het is Blow Job Dag
Lees ook:‘Mag het licht uit?’ is niet alleen een vrouwending

1 Reacties // Reageer

One thought on “Goedele Liekens: ‘Vrouwen, pijpen is je liefde tonen!’

  1. Paul vW

    Mijn ervaring is dat (mijn) vrouwen het heerlijk vinden om te pijpen. Maar er gaat wel wat aan vooraf … Eerst de vrouw uitgebreid likken tot ze haar lichaamssappen laat stromen en daarna zijn ze klaar om de man te beminnen en zijn penis alle aandacht te geven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>