Goedele: ‘Blijkbaar ligt pijpen gevoelig’

Afgelopen zaterdag verraste Goedele Likens vriend en vijand met haar sekscolumn in de weekendbijlage NINA van Het Laatste Nieuws.

Daarin richtte ze zich rechtstreek tot vrouwen die nogal moeite hebben met orale seks.

Daarbij richt ze het woord tot haar mede-vrouwen. ”Als je van je man houdt, dan hou je ook van zijn penis. Punt. Pijpen is je liefde tonen….”

Om te vervolgen met: “Pijpen is het totaal aanvaarden van hem als man. De penis is de man zijn beste vriend. En als je dat niet aanbidt, liefkoost en overlaadt met karrenvrachten liefde, zal hij maar 1 ding denken: ‘Waarom ziet ze mij (= mijn penis) niet graag? Klare taal en een duidelijke boodschap voor in de slaapkamer, dus. Als je jonger bent dan achttien, dan geef ik je nog alle respijt. Maar andere vrouwen zullen toch uit hun pijp moeten komen.”

Op haar pijp-ode kwam een stormvloed van zowel positieve als negatieve reacties.

Volgens de seksuologe is het nooit haar bedoeling geweest dat vrouwen zich tot iets verplicht voelen of een schuldgevoel krijgen. “Ik had het kunnen weten dat mensen het anders interpreteren. Mijn column ‘Wat als je pijpen vies vindt’ ging over welke weerstanden en vooroordelen die vrouwen hebben en hoe ze die kunnen overwinnen. Je moet nooit iets doen waar je een hekel aan hebt. Het is niet de enige manier om liefde te tonen.”

Ze zegt wél dat je alles moet uitproberen in het leven en maakt een vergelijking met eten. “Als je zuurkool niet lekker vindt, op welke manier klaargemaakt ook, moet je het niet meer eten. Ik ben wel blij dat er nu gediscussieerd wordt over het al dan niet hebben van orale sex, want blijkbaar ligt zo’n onderwerp nog erg gevoelig. En daarbij is het wel grappig hoe beide geslachten hun eigen opportunistische interpretatie aan dezelfde column geven.”

Lees ook:Goedele Liekens: ‘Vrouwen, pijpen is je liefde tonen!’
Lees ook:‘Beffen is belangrijker dan pijpen’
Lees ook:Alleen voor vrouwen: pijp je lover met een grapefruit de hemel in
Lees ook:‘Orale seks is als eten: eerst proeven en dan bepalen of het lekker is’
Lees ook:Waarom hebben mensen seks?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>