‘Orale seks is als eten: eerst proeven en dan bepalen of het lekker is’

Seksuologe Goedele Liekens zorgde vorige week voor de nodige deining toen ze in haar column in NINA, het vrouwenkatern van Het Laatste Nieuws, een lans brak voor pijpen en bepleitte dat een vrouw van de penis van haar partner hoort te houden.

In weekblad Dag Allemaal drukt ze het idee als zou ze vrouwen met een schuldgevoel hebben opgezadeld de kop in………

“Ik sta nog altijd achter de inhoud van mijn stukje. Ik zal de vergelijking maken met eten. Sommigen stellen: ‘Indiaas? Moet ik niet van weten!’. ‘Maar heb je het al eens geproefd’, vraag ik me dan af. Nee? Awel, doe het dan toch eens en oordeel dan. Misschien ontdek je wel dat je vooroordelen niet juist waren”.

“Maar ik wil ook duidelijk maken dat je geen buitenbeentje bent als je niet aan orale seks doet. Weet je wat ik niet snap? Waarom is het doodnormaal dat iemand geen slagroom op zijn koffie lust? Maar wie bij een bepaalde seksuele handeling geen genot voelt, stelt zich direct de vraag: ‘Wat scheelt er met mij’. Jongens, komaan! Neem al mijn boeken maar eens door. Duizend keer staat daarin: ‘Niets moet, alles mag’”.

Lees ook:30% van Second Life handelingen is gericht op seks
Lees ook:Linda de Mol’s uitspraken over seks achtervolgen haar al 8 jaar
Lees ook:Wat is de grootte van de penis en doet het ertoe?
Lees ook:Zo simpel is het te weten of die ander ook seks met jou wil
Lees ook:Gelukkig: Nederlandse vrouwen toch wel echt stout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>