Opera over playmate Anna Nicole Smith met Nederlandse in titelrol

De roemruchte playmate Anna Nicole Smith, die 4 jaar geleden stierf aan een overdosis medicijnen, blijkt nog steeds te inspireren.

Deze week ging in Londen zelfs een opera in première over haar leven dat met recht groots en meeslepend was…….

Life fast, die young. Anna Nicole stierf naar analogie van haar grote voorbeeld Marilyn Monroe jong, maar heeft in haar 39-jarige leven behoorlijk wat kolommen in kranten en tijdschriften van stof voorzien.

Anna Nicole werd in 1993 gekozen tot playmate van het jaar door het Amerikaanse Playboy.

In juni 1994 verkreeg ze internationale bekendheid toen ze op 26-jarige leeftijd de 89-jarige olie-miljardair J. Howard Marshall trouwde, die een jaar later overleed, waarna een langdurig conflict over de erfenis uitbrak tussen Anna Nicole Smith en de kinderen van Marshall.

Op 10 september 2006 overleed haar zoon Daniel Smith plotseling op 20-jarige leeftijd, 3 dagen na de geboorte van haar dochter Dannielynn Hope Marshall Stern. 2 weken later trouwde ze met haar advocaat, Howard K. Stern.

Op 8 februari 2007 werd Anna Nicole Smith buiten bewustzijn gevonden in een hotelkamer en overleed ze op weg naar het ziekenhuis. Aanvankelijk werd gedacht dat er, net als bij haar zoon, drugs in het spel waren, maar bij een eerste lijkschouwing werden geen sporen gevonden. Later werd duidelijk dat het een medicijnvergiftiging betrof.

Een aantal mannen beweerden de vader te zijn van Anna Nicole’s baby-dochtertje. Namelijk haar laatste partner en advocaat Howard Kevin Stern, prins Frederic von Anhalt (de man van Zsa Zsa Gábor) en fotograaf Larry Birkhead. Die laatste bleek na een DNA-test de vader.

Deze Larry vindt het maar niets dat er momenteel in Londen een opera is te zien die gaat over zijn overleden ex, die zoals hij zegt veel te ‘hoerig’ wordt afgeschilderd. De titelrol wordt gespeeld door de Nederlandse Eva-Maria Westbroek.

“Die dame is geen Anna Nicole”, zegt Birkhead. “We zoeken uit of we stappen kunnen nemen wegens het misbruiken van Anna Nicole’s imago en beeltenis.” De 6 voorstellingen zijn wel allemaal uitverkocht.

Lees ook:Anna Nicole Smith had goed seksleven met haar man
Lees ook:Opa sterft vlak voor zijn laatste nummertje
Lees ook:PSV-supportster gaat ‘naakt’ omdat shirtsponsor zich terug trekt
Lees ook:Man bestelt callgirl, staat zijn schoondochter op de stoep
Lees ook:Nicole Kidman piest op Zac Efron en vertrekt geen spier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>