Japanse kok serveert eigen genitaliën. Hmm u een stukje gebakken penis?

Een Japanse man kookte zijn eigen genitaliën en serveerde ze tijdens een diner! (hoe zou dat smaken? ik denk een beetje taai…)

Hij wordt waarschijnlijk aangeklaagd voor openbare schennis van de eerbaarheid. Dat maakte de politie van Tokio gister bekend.

De 23-jarige man werd door drie mensen geholpen bij de voorbereidingen van het penis-diner. Ook zij worden door justitie op het matje geroepen. Volgens de politie hebben de vier samengespannen om ”openlijk het afgehakte mannelijke geslachtsdeel te tonen aan de 71 verzamelde gasten”.

Bizar puntje is dat Japanse justitie niet strafrechtelijk kan optreden tegen het opdienen van de menselijk penis op zich. Japan heeft namelijk geen officiële wet tegen kannibalisme.

Volgens de piemel-schenker, een kunstenaar, werd het etentje gehouden om ”bewustwording te creëren over seksuele minderheden”. De 23-jarige illustrator beschrijft zichzelf als aseksueel. Hij wilde letterlijk aantonen dat hij geen piemel nodig heeft… (!?)

Zijn geslachtsdeel werd al in maart van dit jaar chirurgisch verwijderd en ingevroren. Het diner bizarre diner vond plaats in mei, toen hij de piemel liet opdienen in een muziekclub in Tokio. De piemel werd opgediend aan 5 mensen die 20.000 yen (194 euro) betaalden per portie.

De kunstige piemel-doneerder zei zeker te weten dat hij met zijn daad geen enkele wet overtrad. Zo liet hij de lichaamsdelen onderzoeken op infecties voordat hij ze serveerde.

Dit bericht lazen we op nu.nl maar wat niet duidelijk is, is of de gasten van te voren wisten dat het om piemel ging? Als wél, dan is er toch verder niks aan de hand toch? Of … aan de piemel in dit geval.

Lees ook:Vreemde fetish: Japanse komiek steelt zakken vol meisjes-schooluniformen
Lees ook:Kinky! Ook de politie heeft een standje op de Kamasutra Beurs
Lees ook:Kunstenares gearresteerd vanwege vagina-selfies
Lees ook:Peter de Koning wil zijn mega-penis terug!
Lees ook:Prikkelende plekken: seks in Madurodam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>