Peter de Koning wil zijn mega-penis terug!

Enige tijd gelden blogde mijn collega Anne over kunstenaar Peter de Koning.

Hij had in zijn voortuin een enorme houten fallus van eigen hand neergezet. Daarbij het bordje met de naam van de plaatselijke wijkagent.

De politie van het Brabantse Steenbergen was ‘not amused’ en verwijderde het kunstwerk met ondertitels.

De advocaat van De Koning vraagt vandaag in een brief aan justitie in Breda de jongeheer zo snel mogelijk vrij te geven…….

Volgens de kunstenaar is er haast bij, omdat er kandidaten zijn die het kunstwerk willen huren voor een expositie, zo meldt Omroep Brabant.

Het Openbaar Ministerie had het gemacht van De Koning in beslag genomen, omdat hij het kunstwerk in de voortuin van zijn huis had gezet. Op een bordje dat aan de penis hing, stond de naam van een agent die zijn dochter ten onrechte had aangehouden en had gefouilleerd.

De agent deed aangifte van belediging van het gezag. De rechter in Breda bepaalde eind vorig maand dat de kunstenaar zijn metershoge houten piemel terug zou krijgen. Het OM zag af van hoger beroep.

Tot nu toe heeft De Koning echter nog geen bericht ontvangen dat hij de omstreden piemel kan ophalen. “Het is mij onbekend waar de penis op dit moment staat. Misschien is het kunstwerk wel kwijt of ‘per ongeluk’ vernietigd.”

Justitie liet eerder weten dat het onwaarschijnlijk is dat de houten penis kwijt is. “Om zo’n opvallend object kun je moeilijk heen”, aldus een woordvoerster.

Zelfs in het buitenland is Peters Penis nieuws…

Penis is Protected, Says Artist door tvnportal

Lees ook:Kunstenaar Peter de Koning wil zijn piemel terug!
Lees ook:Kunstenaar Peter de Koning haalt zijn mega-penis weer van zolder
Lees ook:De Piemel van Steenbergen wordt gepikt!
Lees ook:Japanse kok serveert eigen genitaliƫn. Hmm u een stukje gebakken penis?
Lees ook:Werkeloze prostituees schrijven brief aan Koning Willem Alexander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>