Neuken voor het vaderland II

Een nieuwe Deense campagne waarin stellen werden opgeroepen om op vakantie te gaan en de liefde te bedrijven, heeft succes.

Deense vrouwen kiezen steeds vaker voor het moederschap. En dat is goed nieuws, want het land snakte naar hogere geboortecijfers.

Het aantal geboortes in Denemarken bereikte in 2014 een dieptepunt. Een openlijke oproep van een reisbureau moest het tij keren. Paren hebben volgens het bureau vaker seks op vakantie. De oplossing was dus simpel, concludeerden zij: stellen moeten vaker op reis. Pikante reclamefilmpjes onder het mom van: ’Doe het voor Denemarken’, moesten Denen ertoe bewegen vaker met elkaar naar bed te gaan.

De filmpjes van het reisbureau werden ook voor andere bedrijven inspiratie voor ’sekscampagnes’. De reclames werpen nu hun vruchten af. Volgens de Deense krant Politiken worden er komende zomer 162000 baby’s geboren: 1200 meer dan vorig jaar.

Lees ook:Neuken voor het vaderland!
Lees ook:Mensen en Korhoens strijden om seksplekken
Lees ook:Prikkelende plekken: seks op de middenstip
Lees ook:Porno in het lessenpakket van middelbare scholen
Lees ook:Einde aan het dieren-sekstoerisme naar Denemarken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>