Verstuur eens een Tietogram!

Een boodschap kunnen we anno 2016 op zoveel verschillende manieren zenden. Behalve de aloude Tante Pos, staan appen, sms’en, mailen en alle sociale media tot onze beschikking.

Mede daardoor is het verschijnsel Tietogram in opmars. wat zegt u: jawel, een mededeling via de borsten van een fraaie vrouw..

Via Tittygram.com kun je voor $15,- in maximaal 36 karakters iets doorgeven via de boezem-verzenddienst. Alhoewel een Russische vinding, komen de meeste orders uit het buitenland. Er zijn zelfs mensen die met elkaar communiceren via de foto’s op Facebook of Whatsapp. Het loopt inderdaad als een……

Founder Vladimir Gritsenko vertelt erover in de The Daily Mail.”We hebben eerst gekeken wat de meeste likes oplevert op social media. Dat zijn borsten, en daar hebben we op ingespeeld. Het succes is makkelijk te verklaren: het is gewoon grappig.”

Het bedrijf heeft 10 vaste boezemmodellen in dienst en daarnaast nog 60 freelancers. “Het was in het begin moeilijk om jonge modellen te vinden, maar nu het zo aan het groeien is melden vrouwen zich uit zichzelf.”

Gritsenko vind niet dat er spraken is van seksisme, omdat de vrouwen zichzelf aanmelden. “Niemand dwingt de meisjes dit te doen en hiervoor deden ze soortgelijke fotoshoots. Dus ik zie het probleem niet.”

Lees ook:Pornoster Bobbi Eden waarschuwt Dinand Woesthoff voor nog meer naakt
Lees ook:Noem het geen ‘la la’ of ‘froe froe’, maar gewoon vagina
Lees ook:Terwijl vrouwen zich zorgen maken over hun boezem, zijn hun mannen er blij mee
Lees ook:Vrouwen denken dat ze goede blowjobs geven, maar dat valt vies tegen
Lees ook:Friese mannen en Overijsselse vrouwen zijn het dikst bedeeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>