De Love Assist: seks hebben vanaf de rollator

Ouders willen zich meestal geen voorstelling maken van hoe hun kinderen seks hebben. Met het product ervan (kleinkinderen) zijn ze meestal veel blijer. Andersom is dat nog sterker. Hoe ouders, laat staan opa en oma ‘het’ doen, ach liever geloven de meesten dat ze het opgegeven hebben.

Afgelopen week hoorde ik een ouder stel in het bijzijn van hun kinderen grappen dat ze het 3x hadden gedaan in hun leven. 3 kinderen immers, haha. En dus maakt de jonge generatie graag (goedbedoelde) grappen over het lijfelijke liefdesgebeuren van ouderen. ‘Krikkemikken’ en ‘Opa’s laatste nummertje’, afijn: u kent ze wel.

Maar de nieuwe grijze golf is van de babyboomgeneratie en zij stonden aan de wieg van de seksuele revolutie. Daarmee zijn zij de minst preutse bejaarden op aarde…..

Dat vindt ook eindexamen-kandidaat Glenn da Silva (24) van de Willem de Kooning Academie. De aanstaand industrieel ontwerper ging op onderzoek uit bij artsen, fysiotherapeuten, seksuologen, ergotherapeuten en ‘ervaringsdeskundigen’. Zo ontdekte hij dat lepeltje-lepeltje en de vrouw van boven de handigste standjes zijn op latere leeftijd.

Maar wiebelheupen, versleten knieën en/of pijnlijke handen willen nog weleens roet tussen de lakens strooien. Daarop paste Da Silva bestaande hulpmiddelen aan. Het resultaat: een rollator waarmee de billen meebewegen met een man als hij een vrouw op zijn schoot penetreert en een loopkruk die eenvoudig transformeert tot statief dat het been van een vrouw in zijligging omhooghoudt. Klinkt plastisch, maar is het niet.

Ook ouderenbond ANBO is blij met het resultaat van deze creatieveling. “Er zou veel meer aandacht moeten zijn voor het in stand houden van een seksleven op latere leeftijd”, aldus woordvoerder Joeri Veen in het AD.

Voila: de Love Assist, die inmiddels met de Drempelprijs Commercial Practices a €5000,- beloond is. “Dat ga ik investeren in het op de markt brengen van deze hulpmiddelen. Ik zoek nog geïnteresseerde partijen”, aldus Da Silva enthousiast.

Love Assist Hulpmiddelen voor seks op leeftijd. De Rollator from Glenn da Silva on Vimeo.

Lees ook:Mijn kind en jouw kind doen vast en zeker nog niet aan seks (ahum)
Lees ook:‘Mijn kind doet dat niet. Het probleem zijn al die andere geile kinderen!’
Lees ook:‘Truth or drink’: kinderen stellen hun ouders gênante seksvragen
Lees ook:2015: een kwart van de ouders spreekt niet over seks!
Lees ook:Verstandelijk gehandicapten verplicht aan de (prik-)pil?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>