3 vrienden met handicap gaan seksueel loos in Salou

3 vrienden met een handicap willen net alle andere jonge 20′ers weleens met iemand naar bed. Eén van hen denkt te weten dat de meisjes in Salou altijd gewillig zijn, dus dan moeten ze daar maar heen.

Ze regelen in het geheim ~hun ouders zien de vakantie namelijk helemaal niet zitten~ een busje en gaan op pad met een verzorgster.

Losgerukt uit hun vertrouwde omgeving worden ze echter al snel geconfronteerd met hun afhankelijkheid. En blijkt dat ze met harde humor hun diepste angsten niet kunnen verdoezelen. Met iedere kilometer gaat de reis minder over seks en meer over vriendschap.

Voila: het verhaal van de speelfilm ‘Adios Amigos’ en voor iedereen die denkt ‘dat komt me wel heel bekend voor’: dat klopt. Het is gebaseerd op de Vlaamse succesfilm ‘Hasta la vista’ van enige jaren terug.

Deze week trappen de filmmakers de campagne seksvooriedereen.com af in samenwerking met Stichting Intermobiel, die zich inzet voor de belangen van mensen met een handicap.

Regisseur Albert Jan van Rees (Overspel, Toren C), zijn castleden Yannick van de Velde, Martijn Lakemeier, Bas Hoeflaak en Margot Ros, maar ook diverse BN’ers als bijvoorbeeld Marc de Hond steunen de campagne en zullen via T-shirts of social media posts het logo zichtbaar maken de komende dagen. Ook op de social media van de film zal het beeldmerk te zien zijn, net als in een Preview magazine advertentie, via honderden toiletreclames, Boomerang kaarten en op duizenden zadelhoesjes.

De speelfilm ‘Adiois Amigos’ gaat 8 september in premiere.

Lees ook:‘Hasta La Vista’: succesfilm over de ontmaagding van verlamde Amerikaan
Lees ook:Vrolijke ode aan seks met 2 vrouwen en 1 man
Lees ook:Seksueel hulpverleenster Tika publiceert intiem fotoboek
Lees ook:Gehandicapt en supersexy
Lees ook:Controversieel spotje over de voordelen van internetporno

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>