Deze 3 D clitoris legt het grote genot bloot

Odile Fillod ontwierp en printte ‘s werelds eerste 3D-clitoris. Anatomisch correct tot in het kleinste detail. Deze zal in Frankrijk ook de lessen seksuele voorlichting gebruikt worden, zodat meisjes een beter beeld krijgen van hun intiemste zelf.

Het voorwerp lijkt op een boemerang, omdat de kittelaar, het roze knopje, slechts het uiteinde is van ‘s vrouws genotsorgaan. Deze revolutie kwam er pas in 1998, toen de Australische urologe Helen O’Connell uitploos wat er achter het vrouwelijke eikeltje schuilging.

Fillod kwam op het idee toen ze een voorlichtingsfilm maakte. Het viel haar op hoe de clitoris in vele boeken gewoonweg ontbrak of verkeerd geschetst stond. Zij hoopt dat zowel artsen als docenten haar model zullen gebruiken. “In Frankrijk draait het vaak enkel en alleen rond de mannelijke sekse en hun seksualiteitsbeleving”, vertelt zij. Maar met haar nieuwe ontwikkeling denkt ze dat vrouwen meer zullen gaan experimenteren.

Lees ook:Clitoris historie
Lees ook:Voetballer Ribery had seks met minderjarige prostituee
Lees ook:Vrouw die nieuwe antidepressiva slikt, krijgt enorme clitoris
Lees ook:Vlaanderens beroemdste lesbo stapt in de (heren-)prostitutie
Lees ook:Sex Olympics 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>