Het masturbatiepak: ga je goddelijke gang dames!

Maud van der Linden, een Nederlandse ontwerpster, heeft een pak ontworpen waarin een vrouw zichzelf in alle discretie zou kunnen bevredigen. Het is niet haar bedoeling dat dit pak echt gebruikt wordt, maar ze stelt het tentoon in de hoop het onderwerp bespreekbaar te maken.

Haar pak heet ‘oh so solo’ en is te zien op de tentoonstelling ‘For Play, Shaping Sexuality’ in de Eindhovense expohal MU. In het pak, dat er uitziet als een comfortabele onesie, zitten 4 gaten in de vorm van zakken, waardoor je stiekem je eigen lichaam kan aanraken.

“Daarnaast zit er een riem aan, die loopt van je schouders tot je vagina en weer terug. Door de riem aan te trekken, bouw je druk op je geslachtsorgaan op”, zegt ven der Linden in het Algemeen Dagblad. “De riemen kun je afstellen, zodat je zelf de druk kunt regelen. En als je met je schouders beweegt, dan voel je dat.”

De ontwerpster maakte het pak als opdracht voor de Design Academy Eindhoven, waar ze in het derde jaar zit. “Onze leraar gaf ons het thema Pleasure & Intimacy. Vanuit dat startpunt ben ik zelf gaan ontwerpen”, zegt ze. Het is voorlopig niet haar bedoeling om het pak in productie te brengen, al heeft ze het wel zelf getest. “Maar ik ben er niet mee naar buiten geweest. Het openbare aspect moet je een beetje met een korreltje zout nemen. Als mensen zichzelf buiten gaan bevredigen, levert dat natuurlijk hygiëneproblemen op”, zegt ze. Wel hoopt ze met haar ontwerp het thema bespreekbaar te maken. “Mensen hoeven niet direct over zelfbevrediging te gaan praten, het is natuurlijk iets persoonlijks. Maar ik hoop wel dat de waardering en aandacht ervoor verbeterd wordt.”

Elfie Tromp probeerde voor NPO Cultura het soloseks-pak uit

De ‘Oh so solo’ is te zien tijdens de ‘For Play, Shaping Sexuality’-expositie in Eindhoven, die nog loopt tot en met 13 november 2016.

Lees ook:Smartphone i.p.v. sigaretje na de seks
Lees ook:Wereldwijd naar lullen kijken met Metropolis
Lees ook:Het Olympisch dorp is 1 grote orgie van topsporters
Lees ook:Studente InHolland loopt stage bij sekszender Kim Holland
Lees ook:Liz beleeft orgasme van 3 uur en belandt op EHBO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>