Vrouw knijpt ballen van winkelier tot moes; patiënt overleden

Bizar nieuws uit China, waar een 41-jarige vrouw zo hard in de testikels van een plaatselijke winkelier kneep, dat hij in een shock terecht kwam.

Nog voor de hulpdiensten ter plekke waren, is de man overleden…….

De vrouw parkeerde haar fiets voor de winkel van het eveneens 41-jarige slachtoffer. Hij wilde dit niet hebben en zei haar dat. Dit viel blijkbaar nogal verkeerd bij de heetgebakerde dame.

Ze kneep vervolgens heel hard in zijn ballen. “Ik knijp je dood, je zult nooit meer kinderen krijgen,’ zou ze volgens getuigen hebben geroepen.

De mishandelaarster belde vervolgens haar broer en haar man voor ‘ondersteuning’. De getergde winkelier was inmiddels in shock geraakt en overleed voordat de door omstanders gealarmeerde ambulance kwam.

De vrouw moet nu voor de rechter verschijnen. Afhankelijk van hoe ‘ik knijp je dood’ als voorbedachte rade wordt beoordeeld, hangt haar de zwaarste straf, namelijk de doodstraf, boven het hoofd voor moord.

Een uroloog bevestigde aan website Gizmodo vandaag dat het mogelijk is dat haar mishandelingen de man deden sterven. “Ja, de testikels zijn zo extreem gevoelig bij aanraking en er komt een enorme stoot adrenaline vrij bij dergelijk bruut geweld”,aldus Dr. Irwin Goldstein. Dit zou een hartaanval uitgelokt hebben, waaraan de man bezweek.

Lees ook:Penisvergroting met siliconeninjectie blijkt dodelijk
Lees ook:Poging tot moord: vrouw met giftige vagina vraagt man om befbeurt
Lees ook:Man wordt uit raam gegooid, omdat hij tijdens seks verkeerde naam noemt
Lees ook:Jonge jongen krijgt hartaanval nadat ‘vriend’ hem vol in kruis knijpt
Lees ook:Vreemde fetish: de slipjesdief

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>