Over het kwakkelende seksleven van Adolf Hitler

Over één van de grote genocideplegers van de vorige eeuw doen allerlei wilde verhalen de ronde.

Zo wil het bijvoorbeeld dat Adolf Hitler eigenlijk homo was en zijn potentiële billenmaten daarom net als Joden, communisten en zigeuners liet afvoeren naar de vernietigingskampen.

Hij zou vegetariër zijn en een vitamine B-tekort hebben, hij zou manisch depressief zijn en zijn relatie met de ruim 20-jaar jongere Eva Braun was er niet eentje met veel seks, want de führer zou hartstikke impotent zijn…….

Dat laatste blijkt uit een documentaire van National Geographic, die is gebaseerd op brieven en notities van zijn lijfarts, Theodore Morell, meldt The Daily Mail.

Viagra bestond nog lang niet maar Morell zou de vreselijke man met snor volgepropt hebben met medicatie en daarbij ook hormonen om zijn kwakkelende jongeheer weer wat te laten functioneren.

Morell zou meer dan 80 verschillende medicijnen aan Hitler voorgeschreven hebben. Naast coke (ja toen al) en amfetamine (speed) ging het om morfine tot aan en kruipolie en vitaminepreparaten.

Maar vooral de middelen die Hitler kreeg om in bed nog wat te kunnen zijn interessant. Het zou gaan om extracten van stierenprostaten en stierenballen en injecties met puur stierensperma.

Ook zou hij Testoviron, een testosteronpreparaat, gekregen hebben. “Hitler was oud en lui”, zegt een deskundige. “Het is haast zeker dat hij voor de seks opgekalefaterd werd door Dr Morell.”

Lees ook:De Führer had maar ene bal
Lees ook:Adolf Hitler had seks met kleren aan
Lees ook:Borstpartij Christina Hendricks virtueel gekrompen voor ‘Need for Speed’
Lees ook:Van alle mannen met erectiestoornissen wordt maar een kwart behandeld
Lees ook:Schaamhaar in DecemBeaver: met kerst staat er een leuk gazonnetje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>