Vreemde fetish: SM-meesteres gebruikt penis om bloed af te tappen

Een beetje SM is natuurlijk wel leuk. Kinky, moet je dan zeggen. Sinds Mr Grey en Amastacia de erotische fantasiën van vrouwen en mannen domineren is het zelfs salonfähig geworden.

Als je nog nooit met je handjes aan een spijlenbed hebt vastgezeten, hoor je er niet bij. Nou OK nog een baar van die wonderballetjes in je vagina en je telt als vrouw anno 2013 helemaal mee.

Maar er is geen tak van ‘sport’ waarbij het zo belangrijk is om grenzen te stellen en er vallen dan ook regelmatig slachtoffers. Uit de hand gelopen SM heet dat….

In Japan is een meesteres in de boeien geslagen. Deze keer niet voor de fun, maar wel in het echie. Mannen kwamen na een behandeling bij deze Yuka met bloedende piemels naar buiten.

Ieder z’n meug, maar de heren lieten hun edele delen door deze haaibaai met injectienaalden bewerken en zelfs in Japan heb je daar een medisch diploma voor nodig en die had de 43-jarige Yuka niet.

Volgens Sponichi was er al vaker ‘bloed aan de paal’.

Op haar website stond een filmpje waar niet alleen naalden in werden gebruikt, maar waarin te zien was dat de meesteres onderdanige penissen ook gebruikte om bloed af te tappen.

Voer voor vampierenfilms. Voorlopig moet Yuka terug naar de ouderwetse zwepen, kettingen en wagenwielen.

Lees ook:Mannen onzeker over lengte penis
Lees ook:Koken met condooms
Lees ook:Vreemde fetish: ophangseks wordt Duitse politiebaas bijna fataal
Lees ook:SM-meesteres Mizz Barbie Bitch wil burgemeester van Toronto worden
Lees ook:Rust keert weer in Staphorst: SM-meesteres vertrokken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>