Vreemde fetish: de ééneiige potloodventer-tweeling uit IJmuiden

Al eerdere besteedden we hier bij seks.blog in de rubriek ‘vreemde fetish’ aan potloodventers. Meestal onschuldig, maar ze kunnen vooral jonge kinderen de stuipen op het lijf jagen.

Erik en Richard K. is een eeneiige tweeling uit IJmuiden en ze lijken in alles op elkaar, zelfs in hun vreemde fetsh…….

Erik lijkt hem nog steeds niet ingepakt te kunnen houden. Alleen kan hij nu niet naar tweelingbroer Richard wijzen, want die zat al in de gevangenis toen de nieuwe exhibitionistische feiten werden gepleegd in Haarlem, Haarlemmermeer en Heemskerk.

De tweeling, inmiddels 46 jaar oud, wordt in politiedossiers steevast aangeduid als Jansen & Janssen, meldt het Haarlems Dagblad.

Aanvankelijk opereerden ze vooral in IJmond, maar daarna gingen ze op tournee. Zo werden potloodventers met hun signalement gesignaleerd in Zaanstreek Waterland en vorig jaar was het raak in Haarlem.

Door de lastige bewijsvoering werden veel zaken geseponeerd of werden de twee vrijgesproken.

In 2003 kwam het eindelijk tot een veroordeling tot celstraf voor 10 gepleegde feiten. Erik K. volgde daarna een behandelingstraject bij de Waag om van zijn afwijking af te komen en naar eigen zeggen gaat het sindsdien heel goed met hem. “Mijn geaardheid is nu goed. Ik val op vrouwen, niet op kinderen.”

Op 21 maart 2012 werden 2 meisjes in het park aan de Planetenlaan in Haarlem aangesproken door de man die later bij een fotoconfrontatie herkend wordt als Erik K. Hij heeft geen broek aan, zijn vest staat open en zijn geslachtsdeel is zichtbaar.

Na een soortgelijk incident bij een speeltuintje in Heemskerk, inclusief fotoherkenning, is het een maand later binnen korte tijd 2x raak in het Haarlemmermeerse Bos.

Een meisje viert daar met 123 vriendinnen haar verjaardag. Bij het zwemmen worden ze geconfronteerd door een naakte man die zich bevredigt en de meisjes uitnodigt mee te doen.

Tegenover de politie zeggen ze later dat de man een getatoeëerde roos op zijn schouder heeft. Erik heeft er zo eentje. Daarin verschilt hij van zijn broer want die draagt een familiewapen en een ankertje.

Dat is ook voor Erik een middel om verwarring met Richard te voorkomen: “Soms denk ik wel eens dat ik mezelf zie lopen, zo lijken we op elkaar. Maar dat kun u vanmiddag zien, want dan komt hij hier voor de rechtbank.”

Ditmaal voor diefstallen en fraude in Heemstede. De getatoeëerde roos wordt door de politie al snel in verband gebracht met een hun bekende potloodventende veelpleger.

Een dan 14-jarige jongen wordt in hetzelfde Haarlemmermeerse Bos aangesproken door een kale man die zich voor hem gaat aftrekken. Opnieuw wordt Erik via een fotoconfrontatie herkend. In alle gevallen ontkent Erik K. dat hij de daders was. “Ik ben daar helemaal niet geweest.”

De officier van justitie eist tegen Erik K. 80 uur werkstraf, een maand voorwaardelijk en een proeftijd van 3 jaar. Enkele uren later blijkt de gelijkenis inderdaad treffend. Richard K. is nog vanwege zijn nog lopende TBS onder behandeling bij een forensische kliniek. Nu is hij niet meer in detentie. Wel wordt hij verdacht van diefstal in vereniging en vervalsing van papieren.

Lees ook:Man valt in slaap in Haarlemse seksbioscoop en wordt bevrijd door agente
Lees ook:Prikkelende plekken: apenseks in de bomen
Lees ook:Vreemde fetish: man in kinky laarzen bindt zichzelf vast. Te vast….
Lees ook:Kiene Brabantse tieners kieken potloodventer
Lees ook:Oh Oh Playboy heeft spijt, omdat ze zich te chique voelden voor de Cherso’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>