Schokkend: seks-kelders en -praktijken van Kaddaffi bloot gelegd

De inmiddels overleden Libische dictator Muammar Kaddafi blijkt tijdens zijn meer dan 40 jaar durende schrikbewind honderden, zo niet duizenden jonge vrouwen mishandeld, misbruikt en verkracht te hebben.

De seksslavinnen gevangen gehouden in ondergrondse sekskelders, waar de krankzinnige dictator zich ongestoord op hen kon uitleven.

Sommige van zijn slachtoffertjes waren niet ouder dan 14 jaar. Ze werden vaak jarenlang vastgehouden.

Zo blijkt uit een schokkende Britse documentaire van BBC 4.

De makers spraken met slachtoffers en andere betrokkenen en laten beelden zien van de huiveringwekkende ruimtes waar Kaddafi de tieners misbruikte.

Voorafgaand aan het misbruik werden de meisjes daar door doktoren geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat ze geen seksueel overdraagbaren ziektes hadden. Ook zouden meisjes daar na afloop soms gedwongen een abortus hebben ondergaan.

Kaddafi zou zijn slachtoffers overal vandaan hebben gehaald. Zo gaf hij lezingen op scholen en universiteiten. Tijdens die optredens speurde de dictator de zaal af op zoek naar ‘geschikte’ prooien. Zijn bodyguards namen de meisjes dan op Kaddafi’s aanwijzen mee, zo nodig met geweld.

De documentairemakers spreken een jonge vrouw die naar eigen zeggen 7 jaar lang gevangen werd gehouden. Ze wist uiteindelijk te ontsnappen toen haar bewakers vergaten een deur op slot te doen.

Kaddafi verkeerde tijdens de seks meestal onder invloed van drank en cocaïne. Ook gebruikte hij vaak Viagra.

Het regime van Kaddafi werd in 2011 omver geworpen. Kaddafi zelf viel in oktober van dat jaar in de handen van opstandelingen terwijl hij zich in een rioolbuis probeerde te verstoppen. De 69-jarige dictator werd bij zijn gevangenneming zwaar mishandeld en overleed korte tijd later.

De Franse auteur Annick Cojean schreef een aantal maanden terug reeds een boek over de seksprooien van Ghdaffi.

Storyville: ‘Mad Dog – Gaddafi’s Secret World’ will be shown on BBC4 at 10pm on February 3.

Lees ook:Helft van jonge jongens wil wel seks zonder condoom
Lees ook:De Führer had maar ene bal
Lees ook:Studentes blijven steeds langer maagd
Lees ook:Seks-fantasieën tiener-jongens en -meiden bijna gelijk
Lees ook:De Olypmische Spelen: naakte mannen voor de goden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>