Vreemde Fetish: de Groningse sperma-sproeier

Een niet op prijs gestelde zaadlozing over de kleding van een vrouw in een café heeft een 44-jarige Groninger vandaag een werkstraf van 100 uur opgeleverd.

Om de spermasproeier niet in recidvive te laten vallen, legde de rechtbank in Groningen hem ook een voorwaardelijke celstraf van 2 maanden op…..

De officier van justitie eiste voor deze vorm van aanranding 2 weken geleden een werkstraf van 120 uur en 2 maanden voorwaardelijke celstraf.

Justitie verweet de man 2 vrouwen onvrijwillig met sperma te hebben besproeid. De rechtbank streepte een aanranding van het lijstje, vanwege tegenstrijdigheden in de tenlastelegging.

Bij de politie kwam in 2012 meerdere meldingen binnen over een man die in uitgaansgelegenheden zijn zaad op de kleding van vrouwen achterliet.

Uiteindelijk deden twee vrouwen aangifte. De spermaspuiter werd in december 2012 aangehouden.

Het dna van de Groninger kwam overeen met het materiaal dat op de kleding van het 6 maanden zwangere slachtoffer was achtergebleven.

Lees ook:Vreemde fetish: de lustkapper is terug!
Lees ook:Childsplay iets te volwassen
Lees ook:Kinky! Ook de politie heeft een standje op de Kamasutra Beurs
Lees ook:Groningse vrouw kreeg uitkering in ruil voor telefoonseks met UWV-ambtenaar
Lees ook:Maastrichtse penis – rel beslecht door rechter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>