Nymfomane Angelina Jolie-lookalike verkracht taxichauffeur

Een seksverslaafde lookalike van Angelina Jolie heeft een taxichauffeur tot 2x toe tot seks geforceerd.

Toen de man na uitgeput raakte en geen 3e ronde aan kon, gebruikte ze haar mes.

Hij werd bloedend afgevoerd naar het ziekenhuis……….

Luminata Perijoc (31) belde Nicolae Stan na een rondje shoppen. De taxichauffeur zette haar af aan de deur van haar appartement in Tulcea. De Jolie-lookalike vroeg zijn telefoonnummer.

Een paar uur later kreeg hij een telefoontje van de Roemeense met de vraag om een paar flessen wijn op te halen en naar haar appartement te brengen. Dat deed hij ook. Aangekomen opende Perijoc direct de deur en sleurde de taxichauffeur naar binnen. Ze eiste seks maar Stan weigerde.

Toen haalde ze een mes en moest hij zich uitkleden. Onder bedreiging van het wapen bevredigde hij haar tot 2x toe. Toen ze nogmaals seks eiste, weigerde Stan resoluut waarna hij messteken moest incasseren.

De Roemeen kon uiteindelijk ontsnappen en sloot zich op in haar slaapkamer, blokkeerde de deur en belde de politie. Die bevestigt dat ze hem uit het appartement bevrijd hebben waar Perijoc halfnaakt rondliep. Stan werd naar het ziekenhuis gebracht.

De Roemeense draaide de zaken om en beweerde meteen dat zij het slachtoffer was van de seksbeluste taxichauffeur maar dat geloofde de rechter niet en hij veroordeelde haar tot 5 jaar. De Roemeense ging in beroep en met succes. Experts verklaarden dat haar gedrag het gevolg was van de medicatie die ze toen slikte. De rechter gaf haar daarop 4 jaar met uitstel. Perijoc zat aan de pijnstillers na een operatie.

“Haar straf is een lachertje”, aldus het slachtoffer. “Ik heb levenslang gekregen want mijn vrienden zullen me voor eeuwig uitlachen. Heb je haar al eens goed bekeken?! Ze kunnen maar niet begrijpen dat het geen 3e x meer lukte met haar!”

Volgens vrienden van de nymfomane Roemeense is Perijoc een grote fan van de echte Angelina Jolie en doet ze er alles aan om er precies zo uit te zien als haar idool.

Lees ook:Vrouw probeert 2 mannen te verkrachten
Lees ook:Zogenaamde ‘sextc’ kent dodelijke afloop
Lees ook:Vreemde fetish: exibitionist dwingt vrouw zijn penis te filmen
Lees ook:Man appartement uitgezet vanwege piepende seks-schommel
Lees ook:Bitches zitten aan m’n penis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>