Vermeende super-pedo Joris Demmink voelt net om zich sluiten

Al jaren zijn mensen bezig voormalig secretaris-generaal van Justitie Demmink berecht te krijgen.

Hij is bij herhaling beschuldigd van seksueel misbruik van minderjarigen.

Onderzoeken die zijn ingesteld naar mogelijke strafbare handelingen uitgevoerd door het OM, de Rijksrecherche en de AIVD, hebben niet voldoende gronden opgeleverd voor strafrechtelijke vervolging van Demmink.

Nu was het de inmiddels gepensioneerde topambtenaar die zelf een rechtzaak begon. Het Algemeen Dagblad berichtte over contacten zijn contacten met een beruchte jongenspooier. Demmink eiste rectificatie en een schadevergoeding.

De rechter vindt dat de krant zorgvuldig heeft bericht en geen grenzen heeft overschreden…..

Dat meldt het NOS Journaal

“Het AD heeft altijd pal achter deze publicatie gestaan”, zegt Bart Verkade namens de hoofdredactie. “Onderzoeksjournalist Koen Voskuil heeft ruim een jaar diepgravend onderzoek gedaan naar alle beschuldigingen en geruchten over de heer Demmink.”

Volgens de krant is de publicatie tot stand gekomen na een jaar onderzoek. 6 bronnen hebben onafhankelijk van elkaar verklaard dat Demmink in de jaren 80 contacten had met een beruchte jongenspooier.

Er loopt overigens nog een strafrechtelijk onderzoek naar Demmink. De rechter bepaalde in januari dat de oud-topambtenaar moet worden vervolgd voor verkrachting. In deze zaak wordt onderzocht of hij in de jaren ’90 Turkse jongens van 12 en 14 jaar oud misbruikte.

Illustratie: Trik

Lees ook:Is Joris Demmink als kleuterneuker aan de schandpaal te nagelen?
Lees ook:SM-stel krijgt celstraf van rechter vanwege het elkaar pijn doen
Lees ook:HIV wordt ook doorgegeven door lesbische seks
Lees ook:De SM-rechter: waargebeurd en een hit in de bioscoop
Lees ook:Nieuwe snelle en efficiƫnte chlamydiatest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>